trakyalikizce Baymehal aynıı durumdayız 🤭 bugün 35+5 ve son 30🥹 bana göre çooook hızlı geçti hamilelik sürecim çok heyecanlıyım kavuşacağımız için 🥹🥹🤍 bizimki erken gelecek gibi sanki son iki gündür bayağı yokluyor beni😅 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🌸
Baymehal trakyalikizce ah sorma sorma ya benimkide erken gelcek gibi sağlıkla gelsin de hayırlısıyla bugün baya korkuttu benide 😅
Yvz2123 Baymehal benim için sanki her şeyi yetiştiremiyecem gibi geliyor son bahar temizliği hazırlıklar benim 2 tane çocuğum daha var onlarla uğraşmaktan anlamıyorum zaman nasıl geçiyor ☺️
Baymehal Yvz2123 doğrudur temizliği yapmak ciddem bu son dönemlerde yürek istiyor bende perdeleri vs yıkıcam ama annem gelip asacak daha bir sürü işim var ama korkuyorum doğururum diye 😅😅
Baymehal Ebrar_65 benim ilk gebeliğim hiç anlaşılmadı bunda daha heycanlıyız😅😅 ayyy sağlıkla hayurlısıyla gelsinler kucakalrımıza da cidden sabırsızlıkla bekliyorum 🤭😂
Baymehal Yvz2123 ben de çantamı hazırladım kış da geldi malum halılarımı sermem lazım da yıkama gerek 😅 bakalım inşallah atlatırız bu süreci kolaylıkla
Ebrar_65 Baymehal Aile de çocuk yok evde çocuk olacağı için herkes benden daha heyecanlı ☺️ inşallah canım benim sağlıkla gelsinler o kadar çok gelmesini bekliyoruz ki eşimle beraber
3melekannisi benimde son 30❤ama sezeryan olacak perşembe kontrole gidecem gun verir heralde ayy cok heyecanli yaa en fazla 15 gun sonra kucagimizda olacak bide benim 4. olacak rabbim sağ salim doğmak nasip etsin😍😍😍