Doğuramıyommmmm diye bütün postlara yazan ben bile doğurduysam herkes doğurur 😂 Gelelim hikayemize 🌸
Perşembe günü sabah 9 da lavaboya gittim ve iç çamaşırımda kanla karışık akıntı gördüm avuç içi kadar ve sümüksü- balgam kivamindaydi. ( Halk arasindaki adıyla nişanim gelmişti ).doğumun yaklastigini anladım, ama hiç sancım yoktu. Bende kalktım bütün evi dip köşe temizledim, eksik kalan işlerimi hallettim,o dakikaya kadar yine hiç sancım yoktu taaaki sıcak bir duş alana kadar.. 💧💧 Sıcak suyu karnıma, vajinama tuttum bir 25-30 dk kadar. 1 saat sonra çok çok hafif sancılar hissettim ama dayanılmaz değildi. Perşembe gündüz öyle hafif sancilarla geçti. Gece yatmak için yatağa girmeden birkere daha sıcak suyla duş aldım. Gece 2-3 gibi baya şiddetli sancilar başladı uyutmayan cinsten.Saat 4 te tekrar nişan geldi ama bu seferki çok çok fazlaydı birden firtladi kanla karışıkti 😥Belden kaşığa doğru olan bu sancıları cuma günü gündüz 11 e kadar evde karşıladım. 11 de hastaneye gittik ve alttan muayene ettiler. 5 cm açılma var hemen yatış verilecek dediler. 5 cm olmasına cok sevindim beklemiyordum. Saat 12 gibi yatis islemlerim tamamdı. Doğumhane katindaydim beni çatala çıkardı ebe. Nstye de bağladı. Sancin olursa beni çağır dedi. Sancilarim 4-5 dakikada bir vuruyordu. Ben ebeden rica ettim sancilarimi catalda değilde yürüyerek karşılamak istiyorum dedim. Sağ olsun beni kırmadı. Kalktım bir güzel odanin içerisinde yürüyerek , comelerek, ve etkisine en çok inandığım Meryem suresi ile inşirah suresini tlfdan açarak sancıları karsiladm. Saat tam 12 de doğum süreci başladı son dakikaları çok zor olsa da ( benden kaynaklı çünkü güzel ikinamadim ). Saat 14.07 de bebeğim dünyaya teşrif etti 😂 biraz negatif ama sonu coookca pozitif benimde hikayem böyleymiş. Bu arada çok dikişim var doktor estetik dikiş attım dedi ama beni çok zorluyor bebeğimle doğru düzgün ilgilenemiyorum bile 🥺. Ne zaman geçecek buuuu 😢😢. Tabi ki kokusu masum bakışı her şeye değiyor. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin hak eden ne kadar insan varsa aratmadan versin rabbim 🤲🤲🤲