• Gebelik
  • Aşırı kanamam var 30 haftalık

Melisagonultas1 çok şükür bebek iyi canım , açılmam varmış iri bebek bir de aşağı inmiş, tedavi görüyorum erken dogum olmaması için

Nesli8998 çok şükür bebek sağlıklı, erken dogum riskim var tedavi göruyorum, yaşadıgım şehirde ciger geliştirici, küvez hiç birşey yok, gece devlet hastenesinde kanamayı durdurmak için igne bile yapamadılar, nst bile yok düşüne biliyomusun, igne alacak tek bir eczane bulamadık

A_syma inşAllah canim❤️ Chok teshekkur ederim guzel dualariniz icin

Yasemincelik acilmam varmis biraz, bebek saglikli, tedavi goruyorum evde suan,gece cok zor oldu benim icin , tek bir eczane yoktu, kanamayi durdurmak icin acilde igne yoktu, nst yok, kuvez yok, ciger gelistirici hic yok tam bir felaketti her sey sabaha kadar aglayarak bekledim eczanelerin acilmasini

mikaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm 😔 rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Muzlupuding canim su an geldim doktordan, acilmam varmis, tedavi goruyorum su an evde, bebek cok sukur saglikli ama baya asagi inmis, erken dogumun onunu kesmeye calisyorum, gece hoc bir sey yapamadim sinirden agliyordum, koskoca sehirde tek bir eczane yok, nst yok, acilde kanamayi durduran igne yok, usm yok, dogursam kuvezz bile yok

betiizimm amin , hepimiz saglikla vaktinde kucagimiza aliriz inshAllah ❤️❤️❤️

Canım bebeğin iyi olmasını sevindim🙏 çok sükür 30li haftalari gördün haftanda iyi ama tabi ne kadar gün durursa o kadar iyi🥰 ciğer geliştirici iğneni ol güzelce dinlen

@mikaa çok çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın hangi şehir o öyle eczane yok iğne yok cok kötü bir durum gerçekten sağlık bakanlığına şikayet edin.

Nesli8998 merhaba inşallah en kısa zamanda düzelir 💖 bana acildeyiz doktor yataktan hiç bi şekilde cıkmıcajsın sadece lavaboya gidiceksin kabız olmamaya dikkat edeceksin demişti yere bişey düşürsen eğilip almaman lazım diye uyarmıştı yatarken popomun altına yükseltmek için yastık koymama ve dizlerimi kırık tutmamı söylemişti 3 hafta geçmeden kontrole gittiğimde geçmişti 38 haftada farkına varmamıştım suyum bitmiş kontrolde öğrendim acil yatış verildi 14 saat suni sancı takıldı ama açılma sancı olmayınca sezeryana döndü doğumum

mikaa eee peki nasıl olacak öyle ya yine acil bı durum olursa

Nesli8998 bu halde de bakuye gelmemi uygun gormedi doktorum, acilmbir sey olursa esim bakuye yetisdirmeye calisacak

mikaa Allah inşallah bidaha göstermesin sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi

Nesli8998 inshAllah canim hepimiz sag salim kavusuruz❤️

mikaa ay allah korusun sürekli uzan şu süreçlerde ayağa tuvalet harici kalkma bile bi süre riskin geçene kadar bunlara dikkat et bende 30 haftalığım çok merak ettim dedim inşallah birşey olmaz