Deniz97 Melinya kız mı erkek mi bebiş bizde öyle bekliyoruz ama doktor çarşamba gelmezse sezaryan yapıcam dedi bebek kilolu dedi ama belli olmaz 2 güne gelir belki ya umudumuzu kaybetmeyelim 🙏🏻😂
Deniz97 Melinya benimde erkek canım 39 haftada gittigimde 3750 demişti doktor senin ki ne kadar canım
Scemiha Melinya halen gelmeye devam ediyor,bol bol yürüyüş yapıyorum yarın doktorla kararlaştırcaz gününü. Suniye gerek kalmadan kendi gelse. Hepimiz sağlıkla kolay alırız insallah yavrularımızı kucağımıza
Merve201119 Sumeyrasalebci instagramda özden özdoğan diye bir fenomen var o 40 hafta üzeri dogum yaptı bakabilirsiniz bebegi 57 cm 4 kilo üzeri doğmuş normal doğum hemde
Avayaz @Melinya ben de seninle aynı durumdayım rahmimde hissediyorum bebeği ufak ufak sancılar da geliyo ama çok şiddetli sancım olmadı daha
Sedaakuzey Sumeyrasalebci ben 40+1 de doğum yaptım. Son güne kadar hiç bir belirti olmadı. Karnım bile aşağı düşmedi. Nişan geldi üstünden 10 gün geçti nerdeyse tık yoktu. Doğum yapacağım gün sabahtan sancılar başladı gece normal doğum yaptım.
Scemiha Deniz97 dün gittiğimde yoktu. Ptesi yatış yapabiliriz hazirlikli gel dedi. Nişanımda gelmişti gittiğimde.
Scemiha Deniz97 suyum azalmış yatışıp yapıldı 3 den sonra sezeryanla gelicek yavrum. Riske atamadım daha çok bekleyerek