Melike_1616 Kızlar kaçıncı haftada hissetiniz bebek hareketlerini ben 16. Haftamdayim ilk gebeligimde 19 da hissettim 2. Çabuk hissediliyo diyolar ama bende tık yok 🤣
aren6161 Melike_1616 ilkinde15 16 suan 2. Gerçek anlamda 20den beri tek tük 21 olcaz pazartesi yani 1haftadr düzgün hissediyorum değişiyor bencebu işler ilki ikincisi yok🙈😅🤭
Tiiffany Melike_1616 Evet 2. cok erken hissettim. Şimdi demiyim. Hemen bagırsak hareketi falan derler 🤦♀️
HavvaSonmez03 Melike_1616 16 haftamda hissetmiştim ben ama ilk gebeliğim ve erken hissetim bence 1 i 2 si yok bunun ne zaman isterlelerse ozaman hissettiriyor yumurcaklar 😂
balkizinbebegii Melike_1616 valla ilk hamileliğim ve herkes geç hissedersin diyince pek umudum yoktu ama şuanda 17. Haftadayız 16 nın sonlarına doğru hissetmeye başladım bence 🙈 kelebek hissi gibi bişeyler oldu birkaç kez bide sanki yer değiştiriyor gibi hissediyorum
Melike_1616 aren6161 Bende öyle düşünüyorum etrafımdakiler hep hissediliyo diyo bende hissederim diye bekliyorum yok yine biraz daha zmn var herhalde ama hareketlensin istiyorum 🤣
Melike_1616 Tiiffany kaçıncı haftada hissettin canım bende hissediyo gibi oluyorum ama bağırsak hareketi gibi geliyo bilmiyorum anlayamadım tam belkide hareket ediyodur ama yinede bende tık yok 😇
Tiiffany Melike_1616 11.Haftda hissetmiştim. Şimdi daha önce hamilelik geçiren insanlar daha iyi anlar. bebegin hareket etmesi farklı bagırsak hareketi farklıdır. .bazılarıda çok çok geç hissediyor 🤷♀️
Melike_1616 Tiiffany benim bağırsak anlıyorum ama insan yinede acaba mi diyo canım sen baya erken hissetmissin ne guzel
Vildan53 Melike_1616 erkek bebekler geç hareket ediyormuş genelde benim kız sabırsız erkenden başlamıştı şuan 31 haftalığım içerde dans ediyo🤭
2505 Melike_1616 bende ilki oğlumda 19-20 civarında hissettim şimdi kızımda 15-16 haftadan beri hissediyorum🥹🐣