_edakrsu22 Soruyorumm evde eşimle bensem misafirlikte falan değilsem sadece kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum
Tubatgn Soruyorumm Sabahları kahvaltı (simit alırım simitçiyi yakalarsam) haşlanmış yumurta peynir Ceviz bal Eşim öğlen işten geliyor onunla yerim biraz İkindi sonrası meyve ya da meyveli yoğurt Akşam yemeği Belki tatlı ya da meyve
1prensannesi__ Soruyorumm Canım ne zaman ne isterse onu yiyorum valla şu saatte şunu yiyorum bunu yiyorum diyemem😅😅 Çok şükür oğluşumun kilosu filanda iyi gidiyor💙
Soruyorumm _edakrsu22 ya ben de öğlen kahvaltı yapıyom arada meyve yiyom akşam yemek tekrar meyve gece yatmadan süt içiyom ama az mı yşyom acaba diye kafama takılıyor bebişim biraz zayıf
_edakrsu22 Soruyorumm bende zaten öğlen kahvaltı yapıyorum temizlik yapıp kendimi yormazsam akşama kadar acikmiyorum ama kendimi yorarsam acikiyorum yemek yiyorum akşamda meyve yemeğe önem gösteriyorum ama her gün yemekte iyi değilmiş şeker oranı yüksek olduğu için o yüzden 2 günde bir yiyorum yada günde 1 tane yiyorum
_edakrsu22 Soruyorumm doktorum hep şey der hamilesin diye 2 kişilik yeme sen ne yersen o onunla besleniyor zaten kilosunu çok takma doğunca Allah’ın izniyle toparlar kendisi benimkisi de minyon bi bebek olacak ama doğunca toparlar diye düşünüyorum 🙂
Soruyorumm _edakrsu22 amin insallah doktor sürekli bana iyi besleniyor musun diyo dedim acaba millet ne yiyo da ben yemiyorum
aysethem12 Soruyorumm sabah kahvaltı yumurta hariç herseyi yiyorum kahvaltıdan sonra muz yiyorum sonrasında çiğ badem ve bitter çikolata biraz bekledikten sonra saat 3 4 gibi sütle cici bebe yiyorum sonra eşim gelmeden elma ve fındık eşimle yemek sonra çay 1 bardak
poncikmom Sabah : yumurta,zeytin,peynir,simit,süt Öğlen : çorba ve salata yiyorum genel de (kabızlık var çünkü) Ara öğün : kuruyemiş Akşam yemeği de 19:00 oluyor eşimle yiyorum. Daha da bişey yemiyorum 2.5litre su içiyorum günde . 19+5’iz🤲🏻
minnoskiz- @Soruyorumm ne bulursam evde ne varsa onu yiyorum valla.Ama genellikle salata çorba meyveden başka canım pek birşey istemiyor istese kesin yerim.