cimcimemmmm Evet yatışım yapıldığında birde gece 5buçuk gibi yaptılar 2 doz yapılmış oldu. Tansiyonlarımda stabil hale gelince dün taburcu ettiler. Yalnız hastane yönetimle konulmuş perinatoloji de tekrar inceledi derken hastane böbrek nakilli olduğum için riskli gebelikten dolayı burada doğumu kabul etmemiş. Çamlıca Medipoldeydim beni Bağcılar’da ki mega Medipol hastanesine sevk ediyorlardı. Ümraniye’den Bağcılar’a geçmek her konuda bizim için sıkıntı çok uzak orada kimse yok birşey olsa birine gel desek nasıl gelicek. Mega Medipolü aradım sezeryan ücreti 11.000 miş. E birde yol masrafı benzin ücreti derken katlanacak. Çamlıca Medicana da 13bin dedi bildiğim hastanede o zaman doğum yaparım daha iyi dedim. Zaten yoğun bakımıyla ünlü hem normal hem bebek. Bebek bakımıda çok iyi orada zaten hastanenin çoğunu tanıyorum o hastanede 22 senem geçti böbrek naklinide orada oldum. Tek gidememe nedenim annemi orada kaybetmiş olmamdı ama bebeğimin sağlığı artık ağır bastı diyebilirim. Bakalım salı günü randevum var tam 34.haftam olacak. Doktor ne diyecek. Dün de bebek 1897 kilosu dedi perinatoloji uzmanı. O zamana kadar inşallah 2kiloyu görürüz 😊🙏