Gulum_ozkan Aniden gelen şancı ile hastaneye gittim ve 2 cm acikljk ve şancı çıktı şuan hastanede yatıyorum durdurmya çalışıyorlar durmazsa doğum dedi lütfen dua edin bana dogsada sağlıkla olsn 34 hafta 3 günlük bu şekilde doğum yapıp sağlıkla kucağına alan varmi
mertveannesi2211 Gulum_ozkan endişe etme canım durur inşallah ilaclarla bende 32.haftada yattım her an suyun gelebilir doğum başlar dediler on gün geçti üzerinden hala birşey yok şükür
Nare09 Gulum_ozkan ablam bu şekilde doğum yapmıştı. Bebeğin gelişimi iyi olduğu için direkt vermişlerdi. Sizin bebeğinizin gelişimi nasıl ?
Bebeginehasret Gulum_ozkan girse bile saglikla cikar canm insallah durar dogmaz tabi ama dogarda girerse tek dusuncen evw gelip hasta olmasindan sa ordan saglikla cikip gelsin biz 34+2 de 2 kilo dgduk 11 gub kaldi suan 3.5 yasinda kardesini bekliyo 🥰
Stella_0 Gulum_ozkan Merhabalar durumunuzu merajk ettim. Bende 34.haftada zorunlu sezeryan olacağım. Forumda ararken sizin postunuzu gördüm 🙏 Aynı başlıkta post bende açmayı düşündüm sizin yazınızı görünce durumunuzu merak ettim 🙏
Melismelo Canım bşr tanıdığımda aynı şikayetten gitti 34de 2cm acılma vardı şuan 36 oldu hala doğurmadı, ciğer geliştirici vurdularmı ve serum takıcaklardır herhalde sancıları durdurmak icin, iş güc yapmayın sadece yatın dinlenin artık
Guzelhayat Kesinlikle dinlenin haraket etmeyin girsede cabuk çıkar inşallah iki hafta daha bekler bebis.
Gulum_ozkan Bebeginehasret ya maşallah 30dan beri bzm hhep skntilu bu ıkıncı yatsim 30 haftada da yatmstm
Vctry1706 32 de sancı ile gittim 3 cm açıklık vardı 2 gece yattım şu an 36 oldum dün kontrolüm vardı herşey yolunda gelen giden yok daha bakalım 1 hafta daha dursa inşallah diyorum.bol bol istirahat Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımza alırız inşallah 🤲🏻
Bebeginehasret Gulum_ozkan aynen banada demisti 31 de erken dgcak hedef 36. Hafta die ama beklemedi😵🥰
Gulum_ozkan Stella_0 ayı 14 de sezaryan oldum bebeğim 13 gündür kuvezde solunum sıkıntısı olduğu için
incikinannesi Gulum_ozkan 34+5 de doğum yaptım 2200 dü kızım küveze girmedi şükür benimle odaya geldi
cimcimemmmm incikinannesi masallah ne güzel. Bende 33+6 yim 2 cm acikligim var hastanede yattım 3 gun ilaclar ciger geliştirici hepsi yapildi eve taburcu oldum. Simdi evde sancilarimin gelmesini bekliyoruz . Insalah benimki de sizin gibi gelişimini tamamlarda kucağımda alir donerim 🤲
Stella_0 incikinannesi Bebeğimin kilosu beklenenin altındaydı 32. haftamda 1800dü doktorumun pek hoşuna gitmedi. 1 haftada ne kadar artış oldu bakalım 11 saat sonra öğrenmiş olacağım. Şuan 33 haftam sezeryan tarihim belli olacak. Böbrek nakilli olduğum için 34te alıyorlar. Tansiyonum yükselişe geçmemiş olsaydı 36yı görecektik ama nasip ne diyeyim. Nakil doktorum haftaya gibi artık alınsın çünkü böbreğin yorulmaya başlamış dedi.
Stella_0 Gulum_ozkan Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏 Sağlıkla büyüsün 🙏 Bana da herkes kuvözden korkma daha iyi büyür diyorlar. Nasip bakalım 11.30da kontrolüm var benimde tarihim belli olacak 🥹
incikinannesi cimcimemmmm bende senin gibi o haftalarda hastane de geçirdim 1 hafta kadar açılma yoktu sancı vs vardı kanama oldu bide eve taburcu oldum ertesi gün tekrar gittim doğumum oldu inşallah sen zamanında doğum yaparsın 37-38 leri görürsün sağ salim alırsın inşallah 🤲🏻 şuan ben yine gebeyim serklajlıyım erken doğumdan korkuyorum