Seymaben Kelebekk-0307 burnunu duzenli temizliyorm canim yastikda kullanmiyorum kullandigim yastik besigin icinde goruntu olssun diye var icinde elyaf bile yok nerdeyse 1 cm bile yukseltmiyor kafasini rahat etmiyor gibi hissetim bi buraya sorayim dedim teşekkür ederim ❤️
Kelebekk-0307 BBuseY yoo hiçte sıkıntı değil bence hep aynı şekilde yatırmak o düzlüğe sebep oluyor surekli dönüşümlü yatirirsaniz hicbir sorun olmuyor ben hiç bir şey kullanmadım kafası yusyuvarlak oldu hiç düzlük olmadi
Seymaben Egemen_ozgur_annesi yastiksiz yatiriyorum kuzucum 6 ay 10 gunluk reflu yastigini hic sevmedi yatiramsdim bi turlu duz yatmaktan rahatsiz oluyor diye dusundum bu aralar sorayim dedim teşekkür ederim ❤️
Seymaben HurremSultan bende e bebekten bebek yastigi almistim kullanan vardir belki icinde elyaf bile yok acaba boyut olarakmi rahat edemiyor kucuk cunku saga sola donerken bi ucundan tutuyo cekistiriyor 😅
HurremSultan Seymaben bizim kız boyutunu sevmedi dediğiniz gibi evdeki yastiklar tam boyutunda besiginin o yuzden rahat ediyor dönerken 🤍
Kelebekk-0307 BBuseY hep aynı şekilde yatirmis demek ki 🙂 benim kızımın kafası uzamıstı mesela normal doğumdan dolayı demisti doktorum ona rağmen şekli çok güzel oldu ama hep sag sol olarak dönüşümlü yatırdım
Neslismom Seymaben doğum yaptığımda hemşire bana mutlaka yastık kullan ve bebeği sağına yada soluna yatır gece uykuda anlamazsın süt midesinden geri gelir boğulur ani bebek ölümleri çok oluyor demişti bende o yüzden yastık kullanmıştım
UmutsuzPolyanna Seymaben sadece ayağımda salladığım zaman yastık kullanıyorum onun haricinde beşiğinin içinde düz yaptırıyorum hem yastık koysam bile onun üzerinde kalmaz kafası deli yatıyo benimki sabaha kadar beşiği 4 dönüyor kurtlu 😅
Hulus Seymaben benim bu konuda bilgisine güvendiğim takip ettiğim doktorlar düz kafa yastiginida 2 yasa kadar normal bebek yastiginida kesinlikle önermiyor. Bebeğim henüz doğmadı ama ben yastık kullanmayacağım.
Fadmet Seymaben benimki de 5,5 aylık yastık dediğin gibi önermiyorlar ana tabii bebişin nasıl rahat ettiği de önemli