annesinin_minigi Butterflyank iki kez gittim canım şimdilik sorun yok keseyi de gördük. Haftaya cumartesi tekrar gideceğim inşallah kalp atımı var mı yok mu sağlıklı mı diye bakacağız.
annesinin_minigi esmerella37 takipte kal. Değer baya küçük kimyasal gebelik de olabilir geç döllenme de. Eğer kimyasal genelikse birkaç gün içinde adet olursun canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah☺️
esmerella37 annesinin_minigi ay insallah artar yaa goguslerimdeki damarlar gorunuyo adet olamadıgım icin mi gebelıkten mi blmiyorum artık
annesinin_minigi esmerella37 anladım canım şuan sana tek önerim 2 gün arayla kan vermen. Eğer gebelikten şüpheleniyorsan ve başlamadıysan folik asit kullanmaya başla
esmerella37 annesinin_minigi tm cnm sagol folik asıt e basldm da tarlusal kullnmıstım onu kullanırkn bıraktım
annesinin_minigi esmerella37 anladım versen kafana takılmazdı ama. Eğer anlamlı bir artış varsa ona göre takipte kalırdın
annesinin_minigi esmerella37 eğer yükselme varsa silik de olsa çıkma ihtimali var canım. Ama sabah ilk idrarınla yap daha iyi sonuç alırsın. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşalah ☺️🙏🏻