Melekprenses minik_koala_ve_annesi neden o kadar geç saatte olacak resmen bir gün daha bekleyeceksin. Benim sabah Olması çok iyi yoksa beklemek zor olurdu.
minik_koala_ve_annesi ElizzMom bebek kuveze aldilar canim 1 hafta kalir herhalde dediler agrim var biraz senin nasil geciyor
ElizzMom minik_koala_ve_annesi neden aldılar ki? Bizim iyi geçti kızçem uyuyor şimdi birazcık ağrılarım var ama yürüyerek geçirmeye çalışıyorum. İnşallah en kısa sürede kucağına alırsın dualarım sizinle♥️
minik_koala_ve_annesi ElizzMom tesekkur ederim canim sukur iyiyim 10 gun kuvezde kaldi bebis sukur evde ciktik
minik_koala_ve_annesi ElizzMom cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin 🥰😇allah razi olsun siz hamile miydiniz
ElizzMom minik_koala_ve_annesi aynen öncesinde konuşmuştuk zaten seninle bu postta. Ben sabah girdim sen akşam girecektin. 10 ekimde 11.14de doğdu bizim minnoş 🐣
minik_koala_ve_annesi ElizzMom ayy unutkanlik var kuzum simdi hatirladim bende aksam 21.10 da geldi minnos😇
minik_koala_ve_annesi ElizzMom aynen canim gecer diye dusundum ama sanki yorgunluktan daha da bir kotu oldu😆