Minikbebegim1999 teacherozlem sizdemii tüp bebek 😍 dogmunuz normal mi olucak biz normal doğum yapicaz inşallah
teacherozlem Minikbebegim1999 evet tüplü bizim minik hanım da🥰 ben sezaryen ile doğum yapacağım çünkü ilk çocuğum da sezaryen ile doğdu ilkine normal hamile kaldım bu arada hem de ilk denemede şu an 10 yaşında
Mamaciita Emineeeeeee ben pazartesi transfer oldum, cumartesi erken gebelik testi yaptım flaşla bakınca 2. Çizgi görünüyordu. Tekrar Salı günü akşamı dayanmayıp erken gebelik testi yaptım 3. Saniyesinde çizgi çıktı gittim kan verdim 350 çıkmıştı değerim. Şuan 36 haftalık hamileyim :)
zamaneannesi80 Emineeeeeee zaten üçüncü günden test yapmaya başladım hep negatifti.. test günümden bi gün önce de adet oldum
Umutluanne1 Emineeeeeee transfer günü dahil 9. Günde kan tahlili yaptırmıştım . 71 çıkmıştı . 20 haftalık olduk çok şükür. Rabbim sana da bu yoldaki herkese de nasip etsin inşallah canım
Umutluanne1 Emineeeeeee anlarım canım bu yoldaki herkese hergün dua ediyorum . Benim 3. Denemem de tuttu inşallah sen ben kadar mücadele etmeden bebişin tutunmuştur sana . Rabbim yüzünüzü güldürsün emeklerinin karşılığını versin inşallah
Emineeeeeee Umutluanne1 amin inşallah canım rabbim sanada bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Cerkess Emineeeeeee cok silik cıktı canım 4aa transfer oldum tek embriyo erken gebelık almıstım ıkıncı testte belırgınlestı son gun kan vermeye giderken tekrr yaptım baya ortadaydı ama ınsan korkuo gene acabalara dusuyor kan verdıgım gun değerim 223 cıktı ıkıncı kanı 3 gun snra verdım doktor oyle dedı 999 cıktı 15 gın snra kalp ve kese ıkısını dınledık gorduk
Neglib Cerkess bnde transferin 10. Günü kan verdim sonuç 7,8 çıktı normal mı 2 gün sonra tekrar verecem
Cerkess Emineeeeeee transfer gununu saymıyorsunuz ertesi gün birinci gün 13 nisan transfer oldu 17 nisan ilk test yaptıgım gun
Ulikck Emineeeeeee 6 günde yaptım ikinci çizgi çok çok az belliydi, ertesi gün bir tane daha yaptım biraz daha net gösterdi, sonra bir daha yaptım😀 şimdi oğluşuma bekliyoruz 32 haftadayız, az kaldı. İnşallah sizin de böyle olacak 🤲🏽
Cerkess Neglib önemli olan değerin ıkı kat artması canım tüp bebek süresinde bir arkadasım var 2 küsür olark sonucu vardı suan benle bir haftası hamıle