Ysmnrn momofprincess1221 benim de 16+5 :) zaman gecmiyor sanki. Sizin cinsiyet belli oldu mu? Saglikla dogsunlar insallah💕
61lazkizi61 Hazal_ 13 haftalık doktor kız dedi en başından beri kesesine göre kız diyordu bir oğlum var bir de kızım olucak Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰
Emel_dmn Hazal_ Benim bir oğlum var ikinci beybim de erkek ve iki arkadaşım daha hamile onların bebişleri de erkek sanırım erkek senesi gbi duruyor 🙈
Glshsrkn 13+0 bugün. Dogum 30 Mayıs gözüküyor uygulamada . Daha cinsiyet öğrenemedik. Yarın ikili test sonucunu almaya gidicem. İnşallah sağlıklıdır tek istedim bu.
adn111 Glshsrkn ben de 13+0 canım 30 mayıs gösteriyor aynıyız 🌸 sağlıklı olsun en önemlisi o benim için de 💗 test sonucun umarım temiz çıkar rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Selisscee Ysmnrn evet doğru sizinle aramızda 6 gün var zaten ama doktorlar 40.haftaya göre söylüyor uygulama da o şekilde önce de gelebilir bebisler
Burcinnn61 Merhaba bayanlar ☺️ Benimde mayısın ilk haftası görünüyor doğum bebek hep sağımda ve kızımız olacak kesinleşti ☺️
btllsk Hazal_ Erkeğe benziyor dediler ilk başta şuan 15. Haftadayız kız dediler bende merakla 17. Haftayı bekliyorum netleşmesi için 🥰