Selisscee Mavi25 bende bugün 10 haftalik oldum 40. Haftası mayıs in 10 una denk geliyor 38 de fln gelirse Nisan sonu olur heralde
Momm278 9+1 bir oğlum var erkek gibi hissediyorum eşim kız hissediyor bakalım hayırlısı olsun inşallah mayısın 11 i falan gibi sezaryen olucam
Ceydabm 12 haftalıkken kız gibi dedi ama değişebiliyor ya.16.haftada gideceğim bir daha netleşir heralde.bir oğlumuz var ,rabbim sağlıkla kız evladı da yaşamayı nasip etsin 🤲
kendinehaskadin 13+2deyiz bugün cinsiyeti öğrendik tatlış bir kızımız olacak inşallah 7 mayıs gibi doğum gözüküyor sağlıcakla gelir inşallah hepimizin bebeği 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi momofprincess1221 ben varim 15+5 ama hala bilmiyorum. Yarın inşallah öğrenecemm
momofprincess1221 Mustafayigitvebeytugannesi insALLAH örenirsin yarin , ben dün gittim gelecek ay söylerim dedi doktor 🥺 cok üzüldüm
Mustafayigitvebeytugannesi momofprincess1221 siz kaç haftalıksiniz. Benim doktor da 12 haftalık gittiğimde söylemedi göstermiyor dedi bana Aralık ayına gün attı ben öğrenmek için başka doktora gitcem yarın.
Alyalim 13+3 günlüğüz bugün kontrol vardı ama maalesef öğrenemedik 🙈 sırtı dönüktü pozisyonu uygun değil dedi. Bi tahmininiz var mı dedim, ben yüzde yüz emin olmadan söylemeyi tercih etmiyorum dedi. 16. Haftada öğreniriz inşallah hayırlısıyla 🤗
Ysmnrn momofprincess1221 benim de 16+5 :) zaman gecmiyor sanki. Sizin cinsiyet belli oldu mu? Saglikla dogsunlar insallah💕
Selisscee Ysmnrn evet doğru sizinle aramızda 6 gün var zaten ama doktorlar 40.haftaya göre söylüyor uygulama da o şekilde önce de gelebilir bebisler