Cansutgn Herkese merhaba 5 hftya doğru ilerliyoruz troidim yüksek cktgi için doktorum dozunu arttrdi sizde durumlar nasıl
KayraVeAnnesi_06 Cansutgn 24.haftamda sınırın üzerinde çıktı , ilaç kullanıyorum 25mg haftaya tekrar kan vericem
Biranne- Cansutgn Bendede gebeliğe bağlı cıktı ilk aylar düzene girmişti 25 lik kullanıyordum geçen ay yine çok yükselmiş haftada bir gün iki tane iç dedi doktorum inşallah düşmüstür
Hazalerciyes Cansutgn hamileliğimin ilk zamanları tiroid yüzünden tam 4 aya yakın ilaç kullandım günde 9 sonra 6 adet olmak üzere başka bir doktora gittim tiroid ultrasonu çekildi ve sıkıntımın hamileliğe bağlı olduğu tespit edildi ilaç kesildi çok dikkat edin
Hazalerciyes Cansutgn her ne kadar verdikleri ilaç bebek için sıkıntı yaratmasa da belli bir süreden sonra yan etkileri olabiliyormuş benim çok az yükselmişti aylar sonra sınırın biraz üstüne çıkmıştı sadece
sedamom00 Ben hamile kalmadan önce de bekarken de kullanıyordum 75mg kullanıyordum o zamanlar hamile kalınca 100 mg
Nesli3504 sedamom00 benimde hamile kalmadan önce vardı doktor iki tane verdi şimdi 75liği haftasonu 100 lüğü de haftaiçi kullanıyorum
Zey1411 Biranne- bende kullanıyorum ama gecen ayla aynı değer cıkmıs hiçbir etki etmemiş ilac sizce bu neyden kaynaklanıyor
He-ak İlk gebeliğimde ilaç kullanmaya başlamıştım, daha sonra kronik hale geldi.Şuan ikinci bebeğime hamileyim 125 mg kullanıyorum. Özellikle gebelikte ihmal edilmemesi gereken bir durum , ilaçları düzenli kullanmak önemli
HayriyeS Merhabalar bende 7 ay önce 50 mg başladım şimdi 2 aylık hamileyim 75 mg çıkardı doktorum ikinize birden yetmiyor ilaç dedi ve bu süreçte kafana göre ilacı sakın bırakma dedi
Cansutgn HayriyeS bende 18 yaşımdan beri kullnyrm ama az mg olarak ama şimdi 5 haftaligim haftaici 50 haftasonu 75 olarak kullnyrdm doktorum artık hep 75 mg kullncgmi syldi geceleri az da olsa nefes darligi oluyormu sizde
Cgdm34 Cansutgn benım troidlerim her zaman normaldı ama gebelıkte yukselıyormus bende sonradan test verınce ogrendım ama benımkı sınırı gecmemıstı bıraz yuksek gelınce doktorum onune gecebılmek adına hap verdı onu kullandım tekrar eskı degerıne dustu 👍
gokce62_ 13 haftalık hamileyim ilk sağlık ocağında ki kan tahlilinde baktığında 4.25 çıkmıştı benim doktoruma söylediğimde yanıltıcı olabilir 4. ayında bakıcaz tekrar dedi bakalım 1 ay sonra bakılacak. Hemşire arkadaşım da 4 ay da bakılıyor dedi hayırlısı umarım sıkıntı yaşamayız. 🙏🏻
Burmur10 gokce62_ benimde sağlık ocağında 3,333 çıktı. Yanıltıcu olabilir dedi ve bir ay sonra tekrar aldı hastanede 1,90 gibi bir değer cıktı ilaç vermicem bu durumda dedi tekrar bakıcak mı bilmiyorum. İlaç almamamız bebeğe zarar verir mi endişeliyim onuda bilmiyorum
hemsiree Cansutgn ben hamileliğimden bir kaç ay önce kullanmaya başlamıştım 50 mcg ile. hamile kaldığımda zaten 2.85e düşmüştü dozunda oynama yapmadı doktorum. hatta geçen ay yine test yaptırdım 1e düşmüş. doğumdan sonra ilacın dozunu yarıya indiririz dedi
C-G-D Cansutgn bende 7 haftalık hamileyim öncesinde troidim normaldi. Aile sağlığı merkezinde 6,5 çıktı. Hastaneye gidip tekrar yaptırdım 6 çıktı. Dr ilaça başlattı. Hemen başlamazsan gelişim geriliğine sebep olabilir dedi
Semilk05 Cansutgn 125 gram ilaç kullanıyorum. Her ay kontrollere gidiyorum kan verip değerlere baktırıyorum bazen düşüyor bazen çıkıyor ilacın dozunu düşürmüyor doktorum o yüzden
mrw32 Cansutgn Bende ilk hamileliğimde troid rahatsızlığını öğrendim.simdi 17 haftalık hamileyim 75 mg lik kullanıyorum bende
elaymoms Cansutgn benimde gebeliğe bağlı çıktı. Çalışmıyormus tiroid bezlerim. 25 mg ile başladık. Ayda bir kere kontrole gidiyorum