mom1baby 23+0 haftalığım bende senin gibi çok mide bulantısı yaşadım 14. Haftamda azalmaya başlamıştı 16. Haftamda da tamamen bitti diye hatırlıyorum mide bulantım için bir kaç kez hastaneye gidip serum taktırmıştım ceviz badem ve muzdan tiksindim hala da yiyemiyorum mide bulantım geçmesine rağmen görmeye bile dayanamıyorum dikkat et bir şeyden tiksinme benimde ilk gebeliğim demişlerdi zorlama kendini yemeye tiksinirsin bir daha yiyemezsin diye haklılarmış mide bulantım için serum dışında arada bir kendimi çok kötü hissedince Zofer kullandım çok içmemeye gayret gösterdim çünkü dediğin gibi bende çok ilaç kullanıyorum şuan da kullandığım ilaçlar folik asite devam ediyorum sprey şeklinde ismi TRİFOLL PLUS SPREY, demir için GYNO FERRO SANOL, balık yağ OCEAN PLUS OMEGA3, kalsiyum için de ilaç yazdı ama zararı olabilir diye doğal yollardan almaya çalışıyorum yoğurt ve süt içmediğim günler yarım kırıp bir bardak suda eritiyorum ismi CALCIMAX-D3 ve son olarak bacak kalça ağrıları çektiğim için akşamları MAGNORM içiyorum