Sevvalaladag 5.haftadan selamlar :) henüz hicbir sey kullanmadım ama dr folikasit kullanalım dedi kullanmalı mıyım emin degilim. Henüz bulantı vs yok ama çok çişim geliyor
Zmraemr Sevvalaladag tabi ki kullanın vitaminlere ihtiyacımiz var.Dr bana çoğu vitamini içeren ocean mummy verdi 3.aya kadar ona devam sonra farklı vitaminlerle devam ediliyor
irem35kaya Merhaba ben daha 4 haftalık hamileyim kafamda çok soru var ne yapacağımı bilmiyorum ilk hamileliğim. İzmir’de yaşıyorum doktor arayışındayim şuan önceliğim bu sorularımı çekinmeden sormak istiyorum. İzmir’de yaşayan varmı acaba aranızda
Lugnos01 mom1baby bizde 7+2deyiz 🌸 6. Haftada bulantılarım başladı kusmam hiç olmadı aka inanılmaz bulantı ve halsizlik uyku hali var. Ben bulantıya çağreyi sadece az az sık sık yiyerek buldum kendimi iki üç saat aç bıraktım mı açlık hissi gelmiyor sadece bulantı oluyor
Edogulo Benimde 7 +3 , bulantım hiç yok kasıklarımda baskı var anlam veremediği Ağrı’da değil aslında, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gozdeee7 Merhabalarr🤍 7.haftalık gebeyim mide bulantım hep var ama kusmam olmuyor.İştahım pek yok kendi yaptığım yemeğin kokusu gelince tiksiniyorum yiyemiyorum çok halsizdim.Doktor folik asit verdi vitamin destekli onu kullanmaya başladığımdan beri daha dinç hissediyorum ama bulantılarım devam ediyor.
Aysu11 mom1baby bende 10+5 günlük hamileyim çok şükür çok fazla sıkıntım yok sadece bazen istifra ettiriyor o da meyveli biseyler yediğim zaman ama ilaç kullanmak istemedim şimdilik idare ediyorum kokular bazen beni de kötü yapabiliyor. Herkesin dediği gibi gecicek inşallah bir gün 🤭
Nzlzns mom1baby ayni benim tarif ediyorsun bende 10 haftaligim yemek kokusuna tahamulum yok degil ki yemeye byemeklerin tadini unuttum artik ekmeği bana bana yemek yemeyi ozledim bir ayda 5 kilo verdim ben ekmek bile yiyemiyorum hersey kokuyor gecsin bitsin artik diyorum gercekten zor rabbim yardimcimiz olsun hepimizi
Nzlzns Emineo98 mom1baby mom1baby ayni hafta ayni gunuz cnm bende sabirla 12. Haftayi bekliyorum bir aydır yemek yemiyorum tatlarini unuttum resmen ekmek bile kokuyor
berrin1 mom1baby bende 18. Haftadayımm, bende 6. Haftada başlayan inanılmaz bir mide bulantısııyla baş ettim bikaç hafta öncesine kadar. Üstüne birde panik atakları yaşıyordum çok kötüydüü :( herkes bianda geçicek diyodu inanamıyordum. 16 ya girince bianda kesildi gerçekten. İştahım geri geldii 🫶🏻 sizinde en kısa zamanda geçer inşallah
Aysehsdmr mom1baby ben vajinal alıyorum ama çok akıntı oluyor ve ilaç akıyor ya bende ağızdan almayı düşünüyorum ama yan etkilerinden korkuyorum iste
Zmraemr Aysehsdmr fitili koyduktan sonra en az yarım saat kalkmayın o beyaz akıntı fazlasını atıyor zaten .Ağızdan alındığında ciddi baş donmesi ve mide bulantısı yapıyormuş
Gizemgksnmz elifcicek_07 pıhtı testi yaptırmadım ama kürtajdan sonra patoloji raporu pıhtılaşma olarak çıkmıştı o yüzden önlem amaçlı kullanıyorum tabi ki doktorumun önerisiyle
Munevverrr mom1baby bende saglik ocaginin verdigini icmistim ilk hamileligimde. O cok bulanti yapmisti. Simdi 4+5 deyim. İlkinde de ocean mummy nin folik asitini kullanmistim. Bunda da kullaniyorm. Dedigin gibi folik asitten olabilir