Btl_3438 Suslu_anne geçicek az daha sabır zor biliyorum aynılarını yaşadım ama şuan 18+3 olduk yemekten alamıyorum kendimi 🥰
dilos011 tugbanurr vallahi unuttum canım hakkını helal et lütfen gecen cuma gittik sadece keseyi gördü bu cuma da kalp atışını duyacaz insallah şu anlık bi sıkıntı yok hala kızımı emziriyorum ama çok zayıfladım 3 kilo vermişim mide bulantım da yok yediğim az bissy süte gidiyor galiba oda
tugbanurr dilos011 ben de şuan 6+3 son adetim gore pazartesi kalp atışı için gideceğim doktor 2 hafta sonra gel demişti ama heyecandan duramıyorum cuma gitsem duyulur mu acaba
Ksk1912 Merhaba 8+2 olduk yalnız hıcbır belirtim yok ara ara cok nadir kasık agrım ve goguslerde hassyet var.miğde blntım vs hıc olmadı..korkuyorum umarım hersey yolundadır 😢
dilos011 tugbanurr ikimizki de aynı canım nirmalde 7 haftalıkken duyulur diyorlar ikimizde aynı gün gidelim benim saat 10 buçukta sabah randevum 😂cuma günü
tugbanurr dilos011 sen cuma günü git eğer duyulursa bana da haber ver gideyim ben de doktoruma zaten evimin hemen arkasindaki özel hastaneye gidiyorum randevuya gerek yok
dilos011 tugbanurr tmm canım ben haber ederim sana insallah 🥰doktorum beni cuma günü çağırdı bir hafta sonra yani aralıklarla 🥰
tugbanurr dilos011 ben bugün bulantilarim için doktoruma gittim prilam yazdı bebişi de gördüm kalp atışlarını dinleyelim dedi eşimle dinleyim dedim cuma günü gel dedi
esra0606 Kızlar 11+5teyim, sabah dehşet bir bel ağrısıyla uyandım sadece sağ tarafımda ama hiç azalmıyor yaşayan var mı? Ne yapsam azalır ağrım acaba?
Bade0022 mom1baby bende böyleydim kuzum o ilaçları bende kullandım 10.haftadan sonra azaldı bulantım 3ay bitince ilaçlarıda kesti şimdi takviye vitamin kullanıyorum
dilos011 tugbanurr benimde saat 10 buçuk da canım randevum sen çıkınca bana haber et mutlaka O zaman yada giderken ben haber ederim sana 🥰