kubracolak53 Bugün doktora gittim 4 haftalık hamileymişim bebegin kesesi ultrasonda gözüktü iki hafta sonrada kalp atışını dinlicez kese gözüktüğüne göre bebek var mıdır?
tugbanurr dilos011 Gittim bugün doktora keseyi gördük çok şükür. İçinde nokta şeklinde birsey vardi sanırım bebek de oydu ama tam göremedik doktor boş gebelik olmadığını söyledi rahatladık 🥰 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gitcem
dilos011 tugbanurr gözün aydın canım adına Çok sevindim sağlıklı ya çok şükür darısı bana bende İnsallj keseyi görürüm 🥰
tugbanurr dilos011 Son adet tarihime gore 5+2 yim şuan ama doktor bugün keseyi gördükten sonra 4+6 gibi bisey söyledi anlamadım
dilos011 tugbanurr tm Cnm bende haber veririm ben cuma günü gideceğim o zamana 6 haftalık olmuş oluyor senin ilk bebis mi canım yaş kaçtı senjn
Zmraemr tugbanurr ölçüme göre değişiyor normal bir durum .İlerleyen haftalarda uyumlu oluyor adetinizle hatta önde bile gidebilir bebeğin gelişimine göre
kubracolak53 4 haftalık 5 günden gidiyoruz. Bu zamanlarda kasık agrım cok oluyor olması normal dediler rahim genişliyormuş iki hafta sonra gidicez insallah su anlık iyiyiim bakalım kendime cok dikkat ediyorum bi yandan da calısıyorum zor bi sürec benim icin
Btl_3438 Suslu_anne canım ben bir günde 7 şişe serum yedim ve boş serum değildi vitaminli ve bir çok ilaç karışımı olan serumdu o yüzden bana çok iyi gelmişti
Btl_3438 Suslu_anne geçicek az daha sabır zor biliyorum aynılarını yaşadım ama şuan 18+3 olduk yemekten alamıyorum kendimi 🥰