Fgbebek-1 Ayldz aynısını bende yaşıyorum 7 gün var adetime kaset test yaptım negatif çıktı ovülasyon yaptım çizgi çift
Der_0 BusenurR Aşırı uyku ve sık idrar. Ama aynı anda adet belirtileri olunca hamilelik aklıma gelmemişti
Eliff_5634 Çok kötü adet sancısı çektim hastanede serum takıldı kan verdim hamilesin dedi eşim ordada bi şok geçirdim çünkü planlı bişey değil ve çok mutlu olmuştum
BusenurR Benim 2 3 gün önce tahminim ve belirtilere göre ovülasyondu ama karın kasık ağrım cok devam ediyo daha önce kimyasal gecirdim aynı onun gibi kasıklarım cok acayip derecede agrıyo acıyo daha önceki hiçbi ovülasyon dönemimde olmamıstı bu kadar bide adet bitimşnden beri değerlendiriyoruz 2 günde bir bende bilemedim yazayım dedim
253825 BusenurR esnemekten yırtılan bir ağız 😅uyku aşırı gaz adet sancısına benzer ağrı ve kramplar aşırııı derecede koku hassasiyeti daha hiç hamile olduğumu bilmeden belki bir iki haftalıktı herkesin kokusunu ayrı ayrı net alıyordum dışarıdaki insanların ve bu durum psikolojimi bozmuştu artık herkesin kokusu geliyordu inanılmaz ter kokusu alıyordum kendimden şüpheleniyordum artık sürekli duş alıyordum. Baş dönmesi de oldu sürekli öne doğru düşecekmiş hissi okuyordu tabi ben asla ihtimal vermiyorum hamileliğe ama aklına gelecek be kadar belirti varsa yaşadım en son adet 11 gün geçti yine inanmayarak bir test yapmaya karar verdim ve sürpriz bir gebelik olduğunu öğrenmiş oldum ve o yaşadıklarımda bir anlam kazandı 🥰
Imu Planlı olduğu için sürekli takipteydim. Göğüste hassaslaşma, ucunda koyulaşma ama çok hafif dikkat etmeyen asla anlamaz, hafif kırgınlık ve sürekli uyku hali. Adetten 1 hafta önce öğrendim ama en net adet gecikmesiyle öğreniliyor
Guzelanne56 BusenurR hıc kaşık ağrısı yaşamadım sadece göğüs hassasıyetı ekstradan göğüs ucu genıslemesı bıde fazlasıyla gaz sancısı yaşadım gebe olduğumu ogrendıgım ay
BusenurR Guzelanne56 idrarım flan koyu renkte ve yaparken yanıyo bilmiyorum belirti gibi geldi en erken ne zaman test yapılıyo ki
Nirmala BusenurR idrar yolu enfeksiyonu olabilir benim yengem enfeksiyonu olduğu zaman ögrenmişti şans eseri onuda belirtiden sayıyolar sanırım
Guzelanne56 BusenurR ben reglıme bı hafta kala erken gebelık testı yaptım gölge dahi yoktu tam regl günümde yaptım sılık cktı regl gününde yada gecınce yap sana tavsıyem bı kaset bı erken gebelık testı yap
253825 BusenurR benim en en en önemlisi göğüslerde aşırı ağrı hasaslaşma ve sıktığım zaman sarı su gelmesiydi
Cgdm34 BusenurR hamılelıgmı ogrendıgımde 6 haftalıktım ama hıc bır belırtı yasamadım valla adetım gecıktı test yaptım sonrasında kan testı verdım 😂😂😂8. Haftada basladı bende belırtıler en belırgın belırtıde asırı uyku ve mıde bulantısı canım👍
simay6262 Zln2152 regl geciktikten sonra yaptım testi o zaman sonuç alabilirsin canım biraz daha beklemen lazım
Milenaa BusenurR kasık ağrısı göğüs ağrısı ama kasık ağrısı adet olacağım zamankinden farklıydı şüphelenmiştim mide bulantısı öğrendikten bir kaç hafta sonra başlıyor
Nirmala Benim ilk belirtim baş dönmelerim oldu hafif hafif hemen geçiyordu korktum eşime söyledim 2 gündür başım döner gibi oluyo diye 4 gün sonra gebelik testi yapıp öğrenince baya şaşırmıştım hiç beklemiyordm ama adet sancıları oluyor ilkinde adet olucak gibi haberin olsun.
Nirmala BusenurR amin inşallahhh 🙏🏻yengem enfeksiyon için gitti gebesin demişlerdi o da aşırı bebek istiyordu kısmet gerçekten
Aysecan0335 Yaa bişey dotucaö geçrn hafta yumurtlama günümdr ilişki oldu şimdide çılgın göğüs hassasiyetim ve sızlamam var göğüslerimde umutlanmıyım diyorumda normalmi şuann çünkü adetime daha baya var böyle durduk yere göğüslerim acımaaas 😒