BusenurR Sordugum gibi kızlar ne hissettiniz nasıl öğrendiniz belirtileriniz neydi paylasırsanız cok sevinirim
323832 BusenurR herkeste ayni olmayabilir ama benim iliskiden 1 hafta sonra siddetli kasik agrim oldu 3 gun sonrada kan verdim zaten cikmisti
68selda06 BusenurR adet gecikmesi en belirgini baş dönmesi oluyor bazı kişilerde bende olmuştu halsizlik bulantı
HKclm Eldgrn benimde 2 gunum kaldi ama adet sancim var adet agrisi yasaniyor mu acaba umidimi kesmistim
snayglll 323832 canım o şiddetli dediğin kasık ağrın kaç gün sürmüştü ve adete kaç zaman kaç gün kala o ağrın oldu
alu03 323832 tek kelimeyle aynısı 😌😊 eşime hamileyim görceksin bak diyordum bu kadar erken olamaz diyordu. Ama insan vücudunu tanır anlar bende anlayıp hissetmiştim
momofatlas34 Humannrle mide yanması hamilelik belirtisi olmayabilir çünkü hamileliğin ilerleyen dönemlerinde hormonların yükselmesiyle oluşan birşey mide yanması. Yani herhangi mide rahatsızlığınız yoksa erken dönemde mide yanması beklenmez. Hamilelik belirtileri adetle hemen hemen aynı. Günün geçmesini bekleyip test yapmak en doğrusu.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Vrlkubra Mide bulantınız olduğu zaman kaç haftalık hamileydiniz? Ben oğluma hamileyle 7.haftada bulanmaya başlamıştı. Reglime 9 gün var felaket midem bulaniyo hada 3 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorum
Daphnee Aynı adet belirtilerim vardı sancı memelerde hassasiyet bel ağrısı ama nedense hissettim adet olacağım gün test yaptım ve 2.çizgi çok net çıktı
Fgbebek-1 Daphnee benimde aynı belirtiler var adetime 7 gün var test yaptım kaset negatif çıktı ama ovülasyon testi yaptım çift çizgi gördüm yumurtlamam 10 gün oldu
Fatma0715 Daphnee bende de aynıları oldu kuzum içime mi doğdu ne oldu bilmiyorum adete 3 gün kala kan verdim değerim 1566 çıktı 🥰♥️
simay6262 BusenurR adet gecikmesi tabi ama sürekli halsizlik uyku ağız tadı değişiyor yediklerimden bi zevk alamamaya başlamıştım tansiyonum düşüyordu
Ayldz BusenurR adet olacakmış gibi kasık-bel ağrısı vardı. Bir de yoğun akıntım ve sık idrara çıkma durumu olmuştu. Beklenen adet tarihinde test yaptım, belirgin şekilde çıktı. Hemen kan verdim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🤗
Fgbebek-1 Ayldz aynısını bende yaşıyorum 7 gün var adetime kaset test yaptım negatif çıktı ovülasyon yaptım çizgi çift
Busra_ BusenurR R" bende peynir kıvamında beyaz kesnik akıntı gelmişti öncesinde ve o an kesin hamileyim demiştim adet gününden 1 gün önce de pozitifi gördüm zaten