Neglib tutundu mu sizin birde 3. gün embriyosu muydu sizinde 🙏🏻
Tüp bebek 3. gün embriyom donduruldu ama 5. gün bugün haber yok
kucukkurtc canım bende tüp bebekle kızımı kucağıma aldım
Benimde 3.gün embriyolarım oldu dondurdular
Dediğiniz gibi bende rahim dinlendirme yapıldım histeroskopi yapıldım ondan sonra transferim oldu sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım hayırlısı olsun
kucukkurtc bilmiyorum tutundu mu daha pazartesi öğrenecem allahın izniyle bugün 8. Gün
@kucukkurtc benim de 3 güne kadar 9 tane embriyom vardı 5 . Gün de 1 tane kaldı ve onu dondurdular lucrin depot vermişler bende vuruldum ben yumurtalıklarım alındıktan 2 ay sonra transferim yapıldı dinlendirdiler hakkında hayırlısı canım Rabbim gönlündekini nasip etsin
Kucukmucize kaçıncı kalite olduğunu söylediler mi canım ben şimdi bugün adet oldum 28 inde bir iğne olucakmışım sonra transfere bir 20 gün falan kalıyor dedi hemşire bu şekilde mi oldu sizinde bide doğum kontrol hapı kullancakmışım
Neglib İnşallah tutunmuştur canım haber ver mutlaka 😍🙏🏻
kucukkurtc inş tamam kuzum hayırlı güzel haber veririm inşallah
Prensesdiana 3. gün dondurulmadı mı yanü canım senin 5. gün embriyosu mu oldu , banada 28 inde lucrin iğne vurcaklarmış , iğneden 20 gün sonra falanda transfer olur dedi sizinde öyle mi oldu birde şu an hamilemisiniz
@kucukkurtc 3.gün dondurmadılar 5 .güne kadar ne kalırsa onu dondurdular ben 2 ay sonra transferim gerçekleşti Doktorum vücudumun dinlenmesi için bekleyelim dedi şuan hamileyim canım
3.gün embriyosu olunca insan tutunmayacakmış gıbı hissediyor,benım 3.gün embrıyosuydu doktorum herkese bu proseduru uyguladı benımle bırlıkte tıtunan çok kişi oldu,onemlı olan embrıyonun kalıtesı 3’e 5’e takılmayın
Prensesdiana ayy inşallah benimde öyle olur bakalım hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende😍
Gebeyim35 Anladım canım doğru söylüyorsun nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
kucukkurtc sende kist durumu fılan var mı veya rahatsızlığın neydı
kucukkurtc donanlar 5 gitmez canım 3 te kabuk dedıgımız zar ıncelmıs güzel kalıte gelmıs dondurulmus demek sorun kalıtesını mutlaka
@kucukkurtc Amin inşallah canım ☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
kucukkurtc ben 3 gün olan dogdu bıle🥰 sımdıkı 5 gün
kucukkurtc valla can sadece 3.gün demişlerdi yumurta söndürme iğnesi mi doktor kendi yapacak deme aynen kullanıyorsun onu
kucukkurtc benimde embriyolarım üçüncü günde donduruldu bir ay rahim dinlendirme oldu transferden bir gün önce embriyo çözüldü 5.Gün embriyosu oldu en iyi kaliteydi çok şükür pozitifi gördük
Ceyda76 pcos var bende çok fazla yumurta toplantı rahim dinlendirmesindedi doktor o yüzden
Bebekdelisi aynen 3. günde 6 tane dondu diğerleri için 5. bekliyorlardı bugün 5. gündü ama dondurmamışlar heralde yarın haber verceklermiş