MeryemCaliskan Hcg değerim 88 çıktı doktor da 10 günlük kadar bebek var sanırım net değil dedi bugün de test yaptım ikisi de pozitif sizce hamile miyim?
Hayaldik_ikimiz7 MeryemCaliskan hamilesin tabi kuzucum hayırlı olsun 🤲🙏 iki gün sonra tekrar tahlil yaptir artışı takip etmek için
MeryemCaliskan _beybisolar123 _Nur_1818 🙏🏻🙏🏻 evet erken öğrenmek gerçekten zormuş sürekli evhamla yaşıyorum
MeryemCaliskan Hayaldik_ikimiz7 teşekkür ederim Allah razı olsun takip ediyorum hayırlıca kalp atışını duyarım inşallah
MeryemCaliskan Anneolmak188 merhabalar artışınız nasıl devam etti benim 82 ymiş 160a çıktı salı günü de 450 oldu yarın tekrar gidicem erken öğrenmek ne kadar zormuss
Birgul MeryemCaliskan değeriniz pozitif evet ama önemli olan artıştır. Yani 2 günde 2 katı artması gerekir takip etmelisiniz 🌸
Anneolmak188 MeryemCaliskan 71 (3 gün sonra) 281 (2 gün sonra) 598 (2 gün sonra) 2656 oldu canım evet çok zor bende erkenden öğrendim hiç haftalar günler geçmiyordu şuan biraz daha hızlı geçiyor gibi senin şuan güzel gidiyor bence
MeryemCaliskan Anneolmak188 bir de aşırı bel ağrım var ve kasıklarım ağrıyor siz şuan kaç haftalıksınız Rabbim hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin
Anneolmak188 MeryemCaliskan 11 haftalığız canım çok olucak inşallah bulantın olmaz birtanem 😔 ben hala çekiyorum çok çekdim çekiyorum hergün bir yerim ağrıyor insanlara artık diyemiyorum şuram ağrıyor cidden bi yerim ağrısa hamilelikden sanıp susucam o derece ayırt edemiyorum sen sen ol doktorunu çok iyi seç
MeryemCaliskan _beybisolar123 kaç haftalık olduğumu bilmiyorum maalesef doktor da net bir şey demedi sağlık ocağındaki doktor ilk betama baktığında 10 günlük bebek değeri demişti
MeryemCaliskan _beybisolar123 eğer o şekilde o gün 10 günse şuan 2 haftalık oluyor ama sanmıyorum onların hesaplaması daha farklı oluyor