minik_koala_ve_annesi kubraagvnnn hani boyle cikolata ssker vs magnet susler falan yapan dukkanlar oluyor onlara sorun derim
kubraagvnnn Ozgex Hastaneyi arayıp sordum siz ayarliyorsunuz anlaşmalı olduğumuz yer yok dedi. Bende İstanbul’dan gelip yerleştim buraya o yüzden hiçbir yerde bulamıyorum instgramda bile bulamadim
Tugcozden kubraagvnnn instagramda ben buldum sizin için bir tane “nişantaşı organizasyon ordu” yazın çıkar. Bi sorun mesaj atıp isterseniz
Seyma55 kubraagvnnn bende Medical parkta yapicam ama malesef içinde hicbisey yok hastanenin anlaşmalı olduğu biyer flan da yok .Bende yeni taşındm hicbiyer blmiyorum 😀
Sinem029 Seyma55 bende kocaeli medical parkta doğum yapicam hastanenin içinde doğum fotoğrafçısı var ona sordum biz yapıyoruz dedi fiyatı 600_1000 tl arası değişiyor dedi sizde sorun hastanenin fotografcisina bence
Seyma55 kubraagvnnn doğum içn 8 bin dediler ama Ocak da zam gelicekmiş .Sadece 1 gece yatış var içinde
Seyma55 Sinem029 hastane yatış birimi ile konuştum anlaşmalı fotoğrafcımız var doğum yaklaşınca görüşürsunuz dedi pek beğenmedim yani . Sonuçta ben önceden heryerle görüşmek ona göre önceden ayarlamak isterim
kubraagvnnn Seyma55 Ben aradım konuştum. Verdiği instgram siteleri Medis_consept_fotografie Peritozuevent_