Aysegul-duzgun Ruken_olgn Bende hem devlete gittim hem özele netlestiremediler burda tahmin yapanlara resim attim bazı kişi kız dedi bazı kişi erkek şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bakalım hayırlısı
TurkMaria Hayaldik_ikimiz7 Aynıyız ben de bugün 14 hafta oldum ☺️ 13+5’te sordum 16’da bakarız dedi sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
Hayaldik_ikimiz7 TurkMaria yaa sağlıkla alalım minnoslarimizi kucaklarımiza.cinsiyet önemli degil diyorum ama bi tarafım da catliyo meraktan 😂
TurkMaria Hayaldik_ikimiz7 İnşaallah sağlıcakla kucağımıza alırız🤲🏻Neyse az kaldı öğrenmeye ama korkuyorum göstermezse bi de😄
muallimehanimmom5 Adin12 ilk oğlumu 15.haftada öğrendim şimdiki hamileliğimide 16. Haftada öğrendim.. detaylıda kesinleşti bu haftada Erken haftalar yanılma payı yüksek oluyor en iyisi 15-16 dan sonraki tahminlerdir 😉
melikessuuu Guzelanne56 ya benim doktorum da aynısını dedi 11. haftada. 15. haftayı bekliyorum bende☺️
Guzelanne56 melikessuuu valla ben kız diye bekledım herkese kız dedim sonra bı gıttım tataaa erkek herkes nasıl mutlu oldu hıc erkek torun yok ya aılede hıc bısey alma 15 16 haftaya kadar benim oglusum taşlı zıbın gıyecek artık 😂
melikessuuu Guzelanne56 haha yok bişey almam zaten doktorda emin konuşmadı🙈 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin🥰💙