Adin12 Merhabalar 11+5te doktora gidicem cinsiyet belli olurmu😂 Yoksa 1 ay sonraya randevu veriyor bekleyene kadar çatlarım😂
Brcavsr Adin12 Benim doktor 14. Haftada söyleyebildi canm. 12. Haftada da tahmin yapmıştı ama çok emin olmayin demişti. En garanti 14. Haftada soyluyorlar
Ruken_olgn Adin12 21 haftayım şuan hem özele gittim hem devlet hastanesine henüz kesin cinsiyet öğrenemedim 😭
nur_seyma Tam senin haftanla gününde gitmiştim bana söylemedi canım 🙁 belki 4 kasımda gidicem o zaman söyler
DamLa_s Ben 3cü ayında öğrendim 13 haftalıktı şimdi 16 oldu yine gittik emin olalım diye artık netleşti cinsiyyet
Esrass21 Biz de 11 haftalikken gittigimizde doktorum tahminde bulunabilirim demisti ve dogru cikti tahmini suan 22 haftaligiz
ucmgk21 Haftada erkek görüyorum ama bi daha ki kontrolde yine sorun demişti 16. Haftada da erkek dedi
Hayaldik_ikimiz7 Ben 12+5 de gitmiştim tahmin bile yapmadı.16 da söylerim dedi.bugun 14 hafta olduk.carsamba günü kontrolüm var.14+4 olcaz o zaman.yine söylemiycek muhtemelen 😂 16 da diyo başka bişey demiyo catliycam 😂🤦🏻♀️🤷🏻♀️
TurkMaria Hayaldik_ikimiz7 Aynıyız ben de bugün 14 hafta oldum ☺️ 13+5’te sordum 16’da bakarız dedi sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
Aysegul-duzgun Ruken_olgn Bende hem devlete gittim hem özele netlestiremediler burda tahmin yapanlara resim attim bazı kişi kız dedi bazı kişi erkek şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bakalım hayırlısı
323832 Adin12 ben kontrole gittim ultrasona gore 10 +3 tu doktor erkek dedi degismezse tabi erken oldugunu soylemistim doktora ama gördüm ne diyebilirim dedi demekki uygun pozisyonda ise belli oluyo haftaya bir daha soracagim 12 haftalik olucaz erken olunca ben tereddutte kaldim