Busegul01 kbrnrcglr Yok kuzum varsada çıkmaz küçük olduğundan üzülürsün boş yere bekle bira daha sabır 🥰 erken gebelikte en erken 6 gün kala diğer kaset testler zaten adet geçince çıkıyor
Burnumageliyoduslkmsn kbrnrcglr canım erken gebelik testi yap çıkar benimde çok erken çıktı ben 4 Eylül’de evlendim😁 hemenn olmuş bilee çıkıyor direk onda yedek tut bı kaset bı erken gebelik al
dorukkusumunannesi Yarendemir_q hiçbirşey aşkım spor yapıyorum salonda son zamanlar ağırlaştım sonra göğüs ağrısı vardı birden evde test vardı yapim lan dedim ne olacak en fazla yine olumsuz görecem dedim sonuç bu son zamanlarda sadece çok iştahım açılmıştı
kbrnrcglr Burnumageliyoduslkmsn kaset test ile yaptım tek çizgi çıktı birde pazartesi yada salı erken gebelik testi ile yapcm çiçeğim 🥲
Guzelanne56 dorukkusumunannesi benımde boyleydı hatta daha siliktş tam regl günümde yapmıştım oysaki gebelık var Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Gul-18 kbrnrcglr bilmiyorumki canim ya üzülmeni istemem istersen bir kaç gün daha bekle Rabbım gönlüne göre versin