Gul-18 dorukkusumunannesi evet hamilesin hayirli olsun bende adetime 4 gün varken yapmıştım aynı böyle çıkmıştı suan 38 haftalık olduk
dorukkusumunannesi İnanamıyorum ağlıyorum rüya yada şaka bilmiyorum 1 sene önce düşük yaptım olmuyordu bugün işkndefa yapmak istedim ve sonuç ama ümitlenmek istemiyorum 😞
Busegul01 kbrnrcglr Erken gebelik testleri adete en erken 6 gün kalaya kadar çıkabiliyor şu şekilde ancak kan testinde çıkabilir
Gul-18 kbrnrcglr bilmiyorumki canim ya üzülmeni istemem istersen bir kaç gün daha bekle Rabbım gönlüne göre versin
kbrnrcglr Burnumageliyoduslkmsn yaaa çok heyecanlandmmmmm şimdi 🙈 erken gebelik testi ile mi bakaym yoksa kaset test ilemi
Morkelebek26 dorukkusumunannesi ayy evet hayırlı olsun inşAllahhh sağlıkla tutunsun kan testi ile onaylayın 🤲😊
dorukkusumunannesi Yarendemir_q hiçbirşey aşkım spor yapıyorum salonda son zamanlar ağırlaştım sonra göğüs ağrısı vardı birden evde test vardı yapim lan dedim ne olacak en fazla yine olumsuz görecem dedim sonuç bu son zamanlarda sadece çok iştahım açılmıştı
Burnumageliyoduslkmsn kbrnrcglr canım erken gebelik testi yap çıkar benimde çok erken çıktı ben 4 Eylül’de evlendim😁 hemenn olmuş bilee çıkıyor direk onda yedek tut bı kaset bı erken gebelik al
Busegul01 kbrnrcglr Yok kuzum varsada çıkmaz küçük olduğundan üzülürsün boş yere bekle bira daha sabır 🥰 erken gebelikte en erken 6 gün kala diğer kaset testler zaten adet geçince çıkıyor