seyma9188 SibelY Hastanenin anlaşması varsa yapıyorlar canım yoksa ekstra bi indirim var mı bilmiyorum
miraylihayat SibelY askeri personel olsğunu söyleyim kartınızı gösterim yeterli. Siirtte mi değil öi diye sorulmuyor
Ayse1608 SibelY İndirimden yararlandık biz muayene için 180 verdik doğum indirimsiz 5 e yakındı.Tam bilgim yok doğum konusunda benim doktorum dışarıdan geldiği için 9bin civarı olacak
Sevilaydmrc SibelY yaa bende orduluyum görev gereği batmandayz görünce bi duygulandım 🥰 ben yaşamda Zeynep burcuyla gidiyorum çok tatlı ve eli hafif bi kadın bide normal devlette de gidiyorum şu an ikisinden de memnunum bı arkadaş yaşamda yaptı bi arkadaş devlette Hayrettin taya yaptı gayet memnun kaldı, malum fiyatlar çok arttı Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucaklarımıza bu arada Zeynep burcu şeker Özel klinik açtı şu an tam olarak faaliyete geçmesi bunu da belirteyim canım ❤️
Cidoliko SibelY mahmut erdemoğlu var siirt üniversite hastanesinde sanırım,araştırın isterseniz tam emin değilim ama o iyi bi doktordu
aysess seyma9188 merhaba canim. Hayat hastahanesinde dogum nasil oluyor bilgin var mi. Dr girmiyor diyorlar doguma. Ben henuz konusmadim da onumuzdeki kontrolde konusucam bir dr la
seyma9188 aysess Normal doğum ise ebeler yaptırıyormuş canım doğumu ama doktor hep takip ediyor oradaysa.İlle de doktor girsin dersen özel ücret talep ediliyor sanırım.Mesai saatleri dışında olursa da telefonla arıyormuş sürekli durum nedir diye.Sezeryanda zaten direk doktor giriyor.
aysess seyma9188 Anladim canim ben Ahmet beye gidiyorum. Erkek oldugu icin cekinebilirim yoksa doktorun da eslik etmesi en sagliklisi olurdu . Siz kime gidiyorsunuz
seyma9188 aysess Ben de Ahmet beye gidiyorum.Bu bebeğimden önce 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.Kürtaj işlemini de Ahmet bey yaptı sağolsun çok güzel ilgilendi.Doğum başladığında mesai saatine denk gelirsem kendisi de bizzat ilgilenir bence 🥰
aysess seyma9188 Gecmis olsun canim bu bebisin guzellikle gelsin insallah. Benim ikinci dogum olacak ama yine de cekinirim gibi geliyor 🤣 Gerci kizimda Istanbulda olmustu bayan doktordu ondan da pek memnun kalmamistim da
Uygun21 seyma9188 Merhabalar bende Ahmet Bey e gidiyorum ve banada kürtaj olacagımı bir hafta bekleyeceksiniz söylüyor kürtaj için ne kadar ödeme yapmıştınız ve kürtajdan sonra ilgileniyor mı acaba
seyma9188 aysess Bence erkek doktorlar daha ılımlı,ilgili oluyor.Devlet hastanesi çok kötü burda ne ilgi var,ne randevu bulabiliyosun,hijyen sıfır.Ahmet beyden çok memnunum kürtajdan da o kadar çok korkuyordum ki beni sakinleştiren o oldu.
seyma9188 Uygun21 Bende bebeğin kalbi durmuştu hemen ertesi sabah operasyona alındım.Geçen sene 18 Aralıkta oldum ben nerdeyse 1 sene olacak.Yanlış hatırlamıyorsam 1200 tl ye yapmışlardı.Saat 2 de operasyona alındım akşam 6 gibi çıkışım yapıldı.Sonrasında tekrar bebek sahibi olabilir miyiz sorun var mı diye ben kontrole gittim.İlaçların reçetesini kadın doğum servisindeki ebeler vermişti.Doktor çıkmıştı çoktan.Kanama durumumu kontrol etti ebe öyle çıkışa izin verdiler.
aysess seyma9188 Haklisin canim iyi insanlara denk geliriz umarim .Benim bir kac arkadasim da devlet daha temiz diyor bilemiyorum. Gebelik egitimi varmis yine de bilgi sahibi olmak icin gidecegim ona da