Melisyusuf denizmanzarasi bende ikiz hamileyim daha önce 21 haftalık düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı serklaj olacam ayın 25 inde 12 haftalık olacaz o zman
denizmanzarasi ikizannesi23- bi sorundan dolayı mı yoksa doktor önerisi ile mi? bana da doktorum 11-12.haftalarda yapılması gerekir dedi önlem amaçlı
Ssyma ikizannesi23- nasıl bir operasyon korkulacak bir durum var nı onu yaptırınca ger zaman yatarak mı hayatına devam ediyorsun
ikizannesi23- denizmanzarasi gecen yıl erken doğum ile bebegimi kaybettim tekrar hamile kalınca serklaj yapılacaktı ondan dolayı
Kubraa033 Rahim uzunluğunuz ne kadar ki kısa olduğu durumlarda yapılıyor bende ikiz gebeyim doktorm hiç demedi
Sevvl Kubraa033 canım banada demesi ya ama önemli diyorlar bende 13 oldum nerden anliyorlar rahim kısa uzun gorebiliyorllar mi ultrason da
Kubraa033 Evet ultrasonda görebiliyorlar 20-25 civarında olunca doktorlar önlem amaçlı serklaj yapıyor 30 üstüyse sıkıntı olmaz inşallah gittinizde sorun doktora uzunluğu ne kadar diye ben her kontrolde soruyorm
denizmanzarasi Melisyusuf anladım teşekkür ederim yanıtınız için🙏🏻 Kendi doktorunuz mu yapacak yoksa perinatologa da gidiyor musunuz?
denizmanzarasi Kızlar bugün gittiğim başka doktorda çoğul gebelikte serklajın riskli olduğunu söyledi 🥲🥲 ne yapıcam ben kimi dinleyeceğim , 2 hafta sonra tekrar randevum var 10.haftada
ikizannesi23- Ssyma ortalama 10-15dak hersey bitmis oluyor korkulacak bi işlem degil merak etmeyin ama operasyondan sonra ben yatarak geciriyorum iş yapmıyorum. Bi kac ay dişimizi sıksak hersey güzel olacak☺️
Asyaninannesi58 Ssyma operasyonun hiç ağrısı olmadı otururken hafif batma hissediyosun 3-4 gün o kadar. Bi de hafif lekelenmen oluyo en fazla 1 hafta kadar pembemsi. O da herkeste olmuyor bende 2 gün oldu geçti. Hiç korkulacak bir şey değil özellikle erken haftalarda olursanız çok da iyi ben acil olmuştum ona rağmen ağrım sızım olmadı