ftmdyn22 nrkdn canım hep ekşi şeyler isterdi ilk 3 ay midem bulanırdı o kadar He bide karnım çok sivriydi şu an 7 aylık hamileyim tam tersine döndü canım sürekli tatlı şeyler istiyor şimdide 😂
Helinozan girl_boy_annesi bel ağrısı oluyor ya erkekte kizdada ben asiri derecede cekiyorm agriyi kasikta belde bebek büyüdükçe omurgalar da değişiyor
Helinozan Fundayakut benimd3 oglan deli gibi tatli istiyor gecen sabah 5de baklava serbeti aserdim o derece yani bacim annemden biliyorum kardesime hamileyken hergece babm ona yaspasta baklava eksik etmezdi tabi insandan insana değişiyor hakkinizi helal edin tatli dan bahsettim ama canınız cekmesin
Patricia nrkdn göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı. Asla kusma falan olmadı 7.haftaydı sanırım iki gün midem yandı sadece o da geçti. Şimdi 23. Haftadayım hiç çekmedim derken dişlerimle sorun yaşıyorum yarın mecbur dişçiye gidicem sürekli kanıyor diş etlerim😥😔
Helinozan Meltemtml ayn ayn:) bnde oyle bu aralar tekme atinca esim karnima dokunca biri sorunca hatırlıyorum hamile olduğumu
girl_boy_annesi Helinozan aynen ben kızımı doğururken bile kaşıklarıma vurdu hep sancı. bi kadın vardı onun oğlu olacaktı o sancı geldikçe belinin tutuyor bende kasıklarımı tutuyordum hiç unutmam 🥺
1Neseekokcen_ nrkdn benimde oglusum olucak Ama ben tatlı ekşi acı karışık hepsini yiyesim geliyordu 🤣🤣😂
Helinozan 1Neseekokcen_ ben ilk aylarda tuzlu eksi bildiginz limonu komple yiyodm ama 14 haftaliktan sonra hep tatli aserdm esime dedim kesin erkek 2 hafta sonra erkek oldugunu ogrendk cok sukur sagliki olsunda esimin tarafi hep kiz isterdi esimde dahil ama benim icin sagliki olsun tek derdim o yani
girl_boy_annesi Helinozan demek ki erkek bebişte de olabiliyor Kasık ağrısı🙈 benim de oğlan 28+4 olduk baştan beri hep belim ağrıyır kızım da kasık ağrıyınca herkesin öyle olur sanıyorum 🤣🙈
Minicikellim nrkdn cok basım agrıyordu uykudan bıle uyanırdm agrısında bırde sırtım agrıyordu eksı seyler canım hala ıstıyor
Helinozan girl_boy_annesi normal seyler bunlar canm ben alıştım artik banqda ilk baslarda agir geliyirdu amq alistm mecbur