Noname9492 Necmiyee ay aynı saatlerde bebişlerimize kavuşacağız tabi haftasonu süprizi falan olmazsa😀
Necmiyee Noname9492 inşallah sağsalim kavuşalım 🙏🏻 bizimki çok hareketli geldi gelecek diye ödüm kopuyor 😁
dunyamm11 Egemen_ozgur_annesi Bizim de 17 Ekim. Çok korkuyorum. Uyku ilacı icio 2 hafta sonra uyanmak istiyorum 😔
Noname9492 dunyamm11 hahah sakiiiin bunlarda geçecek birkaç gün sıkıntı olabilir sonrası inşaAllah güzel olacak☺️🌸
Egemen_ozgur_annesi dunyamm11 korkma be kuzum 9 aylık serüvenimiz bitti şimdi evimiz miss gibi kokacak kucağımız bebeğimizle dolacak bir bakmışız büyümüş bile ki ilk oğlum 4 buçuk yaşında inanki nasıl geçiyor zaman hiç anlamıyor insan
dunyamm11 Noname9492 Bilmiyorum 😑 bana kalsa bi 39 hafta daha kalabilir aslında olduğu yerde 😁 ağrılar acılar bilinmezlik gözümü çok korkutuyor 😔
Noname9492 Zynp1705- erken gelir mi diye hep düşündüm ama oğluşum bekleyecek galiba gününü hayırlısıyla gelsinler💘
Noname9492 ies owli almıştım komşum birebir kopyasını verdi dene bi diye o yüzden owliyi iade ettim ama memnun kalmazsam yine ondan alırım
dunyamm11 Egemen_ozgur_annesi Çok şükür hamilelik çok rahat geçti hiç sıkıntı yaşamadım 🙏 Doğum korkutuyor. O ağrı acıdan korkuyorum. Yalniz olacağım kimse olmayacak yanımda keske eşleri de alsalar ama almıyorlar 😔