Mucizemibekliyorum_ Kızlar eşimin sperm sayısı çok çok düşük ve ileri hareketli %0 böyle olup tüp bebekle hamile kalan var mı
BadoDe Mucizemibekliyorum_ Azosperm hasta bile olsa bir şekilde bulunup tüp bebekle hamile bırakıyorlar. Tabiki yapılabilir lütfen dertlenme
hasretlik Mucizemibekliyorum_ eşim üroloji doktorunun yanında çalışıyor .eşiniz iyi bi doktora varikosal muayenesi yaptırırsa iyi olabilir.
Minnakmomo Esinin yumurtaliklarindan parca alip patolojiye gonderecekler kii vucut sperm mi uretmiyor,oksa varikosel kaynakli olarak mi sifir ckiyor diye.tup bebek esnasinda canli sperm icin mikro tese ile sperm aliyorlar
Mucizemibekliyorum_ Minnakmomo hiç yok değil var ama az . Dr tüp bebekle olur dedi ama aranızda böyle olup kalan var mı merak ediyorm
Momsy410 Mucizemibekliyorum_ tutar tabiki. Sizden topladiklari yumurta sayisi kadar esinizden iyi kalite sperm alip dis ortamda dolleyecekler. Burada artik onemli olan spermin ve yumurtanin kalitesi. Sperm kalitesini arttirmaya bakin
Mucizemibekliyorum_ Aslaninannesi01 ben morfolojisini bilmiyorum. İlk deneme de mi tuttu sperm sayısı nasıldı acaba sizin
Emineeeeeee Mucizemibekliyorum_ o zamn tüp Bebek demeni tercih ederim çünkü kaliteli çalışan spermleri alım kullaniyorlar tüp bebek olarak alanında en iyileri tercih et ve git derim
Elibo Mucizemibekliyorum_ tabıkı bekle kalırsın diyemem ama o cok garanti konusan doktora mesajımı gösterebilirsin eşim azosperm ve ben 4. 5 tane cıkan spermle cok sukur hamile kaldım ama 10 boyunca 4 tup bebek geçirdim tabıkı oturup beklemedım
Mucizemibekliyorum_ BadoDe inşallah ya ciddi paralar harcanıyor maddi manevi yıpranıyor insan sonucu gğzel olur inşallah dua edin banada lütfen
Mucizemibekliyorum_ hasretlik doktorum varikosel olsa ameliyat olsa bile sonucun çok değişeceğini söylemiyor
Marsmelow hasretlik varikosel ameliyatı için doktor öneriniz var mıdır acaba ? Bizde ameliyat için araştırma safhasındayız.
Busra40 Mucizemibekliyorum_ sperm yeterliydi bizde ama ileri hareket %0 di tüp bebekle ilk denemede gebeyim şuanda. Hayırlısı olsun hakkınizda🌸
hasretlik Mucizemibekliyorum_ ve ona da benzer söylemişti .doktor gerek yok demişti. Malesef doktorların çoğu hastalara müşteri olarak bakıyorlar.sizin doktorunuz için söylemiyorum ama başka şeyleri de araştırmanızı öneririm.
hasretlik Mucizemibekliyorum_ siz bilirsiniz benim bi arkadaşında benzer bi durumu vardı ve tüp bebek yaptılar 2kere falan daha sonra üroloji doktoruna yönlendirdiler ama maddi olarak baya sıkıntıya girdiler .tüp bebek malesef çok maliyetli.o da keşke yapmadan önce yönlendirmiş olsalardı diyordu
Ceyda76 Mucizemibekliyorum_ esım daha önce varıkoselden tek taraflı olmuştu ameliyat oldu sonra öbür tarafta da cıktı bu sefer olmadı ılerı hareket sıfırdı morfolojı yüzde 2ydı.Tup yapıldı .Kendılıgınden bı sene kalamadım dollemıyırmus ıleri hareket sıfır olunca