ilknuribrahimbelis aframoms13 ama acımıyo ki ben 23 yaşına kadar jiletle alıyordum öyle köklenmişti ki bir sire başladım Allah’ım dedim nimetmiş bu 4 senedir sire gidiyorum😅😂
aframoms13 ilknuribrahimbelis ilk bi yanıyo sadece o da normal biliyorum ama gebelikte dayanır mıyım bilmiyorum sanki afedersiniz aldıktan sonra öyle yanıyor ki sünnet olmuş gibi geziyorum günlerce çamaşır giyemiyorum normalmi bu durum
323832 suelin kendimi bildim bileli epilasyon aleti ile aliyorum o kadar azaldıki ust bolgede hic cikmiyo zaten kalmadi bisi koltuk alti desende oyle benim icin buyuk rahatlık
ilknuribrahimbelis aframoms13 cildin çok kuru olabilir ondan acır hatta uzun sürer acıması nemli tut cildini kuru cilt cok can yakar, hamilelikte acı bir tık artıyor zaten🫤
Damy_mom suelin böyle bi sorununuz var ise hiçte yapmak zorunda değilsiniz size hangisi uygun geliyorsa onunla devam edin insanız sonuçta
HurremSultan Defne_momm doğum yapıp kesinlikle gidicem zaten. Ama iyi bir yer bulmak biraz zor burda. Şans işi yaoicam yada deneme yanılma ile bulucam artik😄