Defne_momm suelin hamilelikten sonra gidersiniz artık, kesin gidin çok güzel kıl kökü görüntüsü bile kalmıyor , pürüzsüz 🧚♀️
Maden suelin bence en güzeli ağda uzun süre puruzsuzluk temizlik daha dün gttm agdaya şuan iki ay rahatım yani yillardr ağda ile aldigim için geç çıkıyor seyrek ince çıkıyor kıllarim alışınca bir kere bile jilet vurmak istemezsiniz bence
UmmNasuh suelin bende jiletle alıyorum canım hamilelikten önce epilatör ile alıyordum ama çok can yakıyordu hamileliğimde jilete başladım doğumdan sonra lazere gidecem kısmetse
suelin Soruyorumm hee 🤣🤣 annem de diyor ki kizim onlar yeminli elini görmüş gibi normal bakıyorlar jiletle temizleriz oyle girersin doğuma diyor utanılacak bişey yok diyor ama bakalim işte ben biraz takıntılıyim .kadin doktor olsa neyse bi nebze … Ama erkek 😔
Ada9y suelin Canım ben normalde ağdayla alıyordum zar zorda olsa alıyordum. gebelikten sonra hızlı çıkmaya başları mecbur jiletle almaya başladım. şimdi zaten göbeğimden hiç göremiyorum 😅🤍
Tospikannesiiiii suelin aslında agdaya alışınca çok kolay ama göbekten zorluyor 37 hafta oldum son kez almam lazım kara kara düşünüyorum bu durumda jilet ile çoşturamam da
suelin Tospikannesiiiii jilet bi kac defalik cosmaz da isine kolay geleni yapman daha iyi olur senin için sonra kaldığın yerden agdayla devam
suelin Minigim38 iyi şükür benimki de alayım diyor ben utanıyorum napim vala kendim halletmeye çalışıyorum o da zor oluyor en basit jilet bile zorlu artık
Pirayeee suelin ben hamileliğin başından beri ağda yapiyorm. Doğum ağdamı da yeni yaptm doğum haftaya
Sucansu 25 haftalığız en başından beri ağda yaptırıyorum valla çokta rahat son aya kadar ağdayla devam edicem jiletle asla almam alınca birdaha ağdayı zor yaptırıyorum bence en güzeli ağda lazer de güzel ama hormonlardan dolayı tekrar çıkıyor
58damla58 suelin ben lazer yaptım 24 seans gittim .bitti hiç çıkmıyor ama ondan önceki senelerde de hep ağda yapmıştım iki üç kere jilet vurmuştum .lazer kurtarıcım oldu 1 sene oldu bitireli ve hiç çıkmadı iki üç tel tüy hissediliyor görünmüyor
Rabia04_09 suelin ya ister istemez çoğalıyor ama doğumdan sonra ardayla önüne geçiliyor yine ben ilk hamileliğimde öyle yaptım ağdaya döndüm tekrardan
Zehross03 suelin canım biraz uzat agdaya git en azından ayda 1 kere 50 tl falan ama degiyor dene bakalım cok rahat