Ozgeomur Nedir bu devlet Hastanelerinin rezilliği. Sanki doktorlar bedavaya çalışıyor hayır yapsalar daha sıcak kanlı olurlar. Sinir küpüne döndüm resmen. 1 aydır randevu almaya çalışıyorum vermiyorlar en son doktorun olduğu günü buldum ama yine randevu alamadım neyse dedim erkenden gider fiş keserim. Sabahın köründen uyandım gittim başta bir kaç kişiye fiş kestiler sıra bana gelince doktor hanım ameliyata çıkacak dediler. Ama tahlil sonuclarim çıkmış onlara baksın bir aydır bekliyorum dedim randevu alsaydın diye bağırdı sekreter verseydiniz aradığımızda o zaman diye çıkıştım. Ben mi veriyorum diyor bana. Ya arkadaşım dedim benim elime tahlil sonuçlarını tutuşturdunuz ben anlasam Dr olurdum değil mi buraya da gelmezdim dedim Afra tafta yaptı bana. Başka gün gel dedi. Saçını yolasım geldi 😂 Neyse başka doktora gideyim dedim fiş kestim adam rezil rüsva Allah’m 😡😡😡 ultrason a aldı beni bir baktı herşeyi güzel dedi atışları falan nerde dedim duymak mi istiyorsun niye diyor bana yani dedim. Adam bana anlat canım neler kullanıyorsun şikayetlerin ne diyor 😂😂 şaka gibi kramp falan dedim canım benim o her hamilede olur diyor 17. Haftada cinsiyetini görmedim ayak ayak üstüne atmış diyor sadece hafif baktı hiç çocuğu dürtmedi bile 12. Haftada başka iyi bı Dr erkek demişti. Yani ben bu kadar baştan savma umursamaz Dr lar görmedi yemin ederim bela okudum bu mübarek günde hamile halimle artık kime isabet ederse çok uğraştırıyorlar sabahın 6 sında uyanıp yetişmek için Allahlarindan bulsunlar.
Deletedmom_1003 Ozgeomur hangi ildesiniz? Valla benim devletteki doktorum çok iyi tek bir eksiği var eşimi içeri almıyor o kadar onuda özelde hallediyorum zaten.Her zaman ilgisi alakası güzel hatta bebeğim 16 haftalıkken cinsiyetini göstermiyordı 20 dk baktı sağolsun bakmayadabilirdi.Birde tahlil sonuçları için randevu al demedi hiçbir zaman alıp gösterdim.Doğumuda onunla yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse 🙏 Allah razı olsun doğurayım muhakkak bi hediye alıp gidicem yanına
benkosarim Ozgeomur muayeneler çok kısa sürüyor o kadar çok hasta var ki herkes birbirini iteliyor falan biri ben sonuç göstereceğim diye siz muayene olurken içeriye dalıyor biri kocasını sokmaya çalışıyor yani karnınızı açmışsınız mahremiyet diye bir şey var �bürü doktoru azarlar öbürü acil sezaryen var gelin der onların da işi zor vallahi sizin de Allah mecbur bırakmasın fırsatınız varsa özele gitmeye çalışın çevrenizde uygun fiyatlı hastaneler vardır herhalde hangi şehirdesiniz
Meraliso Ozgeomur ben üç kere gittim aynı dra üç farklı kişi baktı hepsi asistan 3.su ultrasona girmek ister misin diye bana soruyor odaya girip çıkmam 5 dk sürdü abartmıyorum üstelik kimsecikler yok yığılma da yok gerçekten kafayı yemişler aldıkları parayı ne zannediyorlar bilmiyorum ozeller en düşük muayene ücreti 250 Allah yardımcısı olsun milletin
hb54 Ozgeomur bide hipokrat yemini ediyorlar amaçları insanlara hizmet etmek değil maaş zamanı param yatsın işime bakayım kul hakkı denilen bişey var hamile olduktan sonra anladım insan bi umutla gidiyor dualar okuyorum inşallah birşey çıkmaz diye ama maalesef insan hayatının hiçbir önemi yok
Ozgeomur Deletedmom_1003 benimde devlette gittiğim çok iyi doktor var ama bakmadılar sekreterleri sokmadılar bile içeri yoksa gerçekten çok güzel ilgileniyor. Bizimde eşlerimizi almıyorlar canım çocuklar bile yasak ama benim bırakacak yerim olmadığı için kızımı götürüyorum. Hatay’dayım
Ozgeomur benkosarim doktorların çoğu işini düzgün yapmıyor biz dışarda beklerken 3-4 doktor toplanmış odada sohbet ediyorlar. Ama hakkını verene asla bişey demiyorum benim gittiğim çok iyi ama almadılar sekreterleri sürekli tersledi bir sürü laf söyledi. Bazı insanlarda anlayışsız kapı açılınca koşuyorlar doğru ama onlarda işlerini hakkıyla yapmıyorlar
Ozgeomur Meraliso aynen canim bende bunu söylüyorum ilgilenmiyorlar bile bzimkiler 300 den başlıyor ve tek muayene benim ilk hamileliğim Kıbrıs’ta geçti tek muayene oderdim ayda 2 defa giderdim burda tek muayene. Şöyle de bişey var tahlillere ayrı randevu sonuçlarına ayrı randevu istiyorlar bir de devlette
Seyma0323 Canım bende bu yüzden sadece özele gidiyorum, evet bütcemizi zorluyor ama yapacak bişey yok. En azından sakin sakin 10 15dk eşinle tek oturabiliyorsun, doktora sorular sorabiliyorsun. Keşke herkesde bu imkan olsa🙏
Leydaaa_12 Valla ben 18 haftadayım çarşamba gittim cinsiyetini söyleme tenezzülünde bile bulunmadı 😶 ne gıcıklar bebeği bile göstermediler ta diğer randevum birbuçuk ay sonra
Ozgeomur Leydaaa_12 banada ya insan bir uğraşır hastası da çok yoktu bı dürter kıpırdasın çocuk birde duymak mi istiyorsun diyor ekranı bana bile çevirmedi asla kendi baktı konuştu boyu kilosu bilgi sıfır. Sanki onları zorla Dr yaptılar zorla göreve soktular
Milosee Leydaaa_12 ayrintilida da söylemiyorlar canısı hahaha ben devlette yaptırdım ayrıntılı ultrasonu karnımı delik deşik ettiler ki doktor bakmadı yanında asistan vardı o baktı doktor odaya girmeye bile tenezzül etmedi ve hitap şekilleri de abi abla gibi konuşuyorlar elime verdiler kağıdı çıkardılar dışarı sonuç ne diyorum özel doktorun varsa göster dediler bı dovmedikleri kaldı bebeğin ne kalbini ne yüzünü hiçbir yerini göremediler neymiş cihazlar çok kötüymüş eve bı geldim karnım hep kan toplamış dedim bu bastirmayla bebek kesin ölür çok şükür canlaniyorda içim rahat özeller pahalı devletin yarısından çoğu ilgisiz Allah yardım etsin hepimize 4.5 kere devlete gittim 25 haftalığim cinsiyeti biri bile siylemedi özele gittim de orda öğrendim ama mecbur devlete devam edeceğim özeli karsilicak gücüm yok
Meraliso Ozgeomur Evet onun sıkıntısını ben de çektim hiç biseye randevusuz bakmıyorlar bu yeni oldu ama öncesinde böyle bir sistem yoktu arada girer rapor gostericem derdik bakıp reçete yazarlardi şimdi parasız gram kipirdamiyorlar
Seyma0323 Ozgeomur haklısın canım ayda 2200 tl sgk ödüyorum ne işe yariyor? Geldiğimiz hâle bakın işte..
Dahayokveannesi Yok yok devletteki butun kadin dogumcular ayni bi afra bi tavra . Suratlar bi karış iyyy insanin enerjisinide cekiyolar bise kalmiyor sinir kupuyle cikiyosun kapilarindan ….
Cntkn Doktor değilim ama çalışan bi insanım. Calışma koşulları zorsa gergin ve sinirli olunur. Suanda doktorlara 3 dk da hastaya bakıp muayene edip diğer hastaya geçme kuralı getirdiler. Bizim o bela okudugumuz doktordan 3 dakıkada nasıl bi ilgi alaka bekliyoruz.
Ozgeomur Cntkn biz o Dr a bişey demiyoruz. Oturup çene çalan muayenede telefonla msjlaşan. Sen derdini anlatırken yüzüne dahi bakmayan Drlara ve diğer çalışanlara diyoruz
Yagmur2712 Deletedmom_1003 Elif Üsküdar’da Zeynep kamil var çok iyi bir kadın doğum hastanesi. Devlet hastanesi. İstersen enerjin olduğu zamanlarda oraya git. Zaten devlet hastanesinde sürekli aynı doktoru yakalayamıyorsun ya da doğuma özellikle o gelmiyor. Biraz mesafe var ama değer iyi bir hastane.
Ozgeomur hb54 katılıyorum hiçbir önemi yok ben karnında iki bebek kaybettim biri 20 haftalıktı hemde yolu yarılamıştık. Ben bunları Dr anlatıyorum ki ona göre bı süreç izlesin adam dinlemiyor. Bir de burda onları savunanlar varya deli oluyorum. Arkadaş benim bu çocuğuma bişey olmayacağı ne malûm bı tedbir alınmazsa. Hiç bir bilgi vermemek ne demek ne boy ne kilo ne sağlık hicbirsey söylemedi. Tahlillerime bakmadılar kendi kendime mi ilaç alacağım