berosunannesii nidaturgutarhan Yok artık resmen saçmalık. çoğu özel hastane alıyor bunlar bunu da kazanç elde etmek için kullanmış hayret bir şey
nidaturgutarhan berosunannesii Kesinlikle katılıyorum. Doğum bir kadın hatta bir aile için çok özel ve önemli bir an. Eşler yanımızda olmalı.
Ayse12__ Benim 2 arkadaşım koşuyolu medipolde normal doğum yaptı eşleri de doğuma girdi, ben bağcılar mega medipole gidiyorum şu an orda sadece doğum salonu denen özel odalarda eşin doğuma girmesine izin veriyorlar diye biliyorum ama sezaryende izin yok.
Deletedmom_1003 benkosarim o nerde o kadar bilmiyorum yeni evlendim 1 sene olcak 😬 Coşkun market,polat mobilya tarafındayım bilirsen
Yarenn92 Arzu_uu doğrudur canım hiç sormak aklıma gelmemişti bi dahaki sefer sorucam sen hangi doktora gidiyorsun acaba ?
Bet-53 berosunannesii hayır canım almıyorlar pazartesi günü doğum yapıcam Bağcılar medipol mega da ama eğer normal doğumda özel oda var ldrp diye orda olursa eşin oluyor ama öbür türlü özel oda harici doğumhanede veya ameliyathane de eş almıyorlar hastane prosödürü medical park aluyır ama
ikicocuklubiranne dyg_klc gülsün hanımdı kontrollü olduğum doktor ayrılmış hastaneden. Acil diye gittiğimde royale hanım vardı o doğuma aldı. Emine Zeynep doktor da sezaryen oldum siz düşünün ☺️
dyg_klc Tuğba kılık kontrolündeyim umarım telaş ettirip sezeryan demez o da ameliyattan çok korkuyorum
Bet-53 Arzu_uu medipol mega diğer medipollere göre biraz daha pahalı isteğe bağlı sezaryen 15 bin zorunlu sezaryen 8.250 normal de herhalde 6 bin felan özel odada normal olacaksa ekstra o odanın gecelik fiyatı 5 bin tl
Arzu_uu Bet-53 doğrudur bende bilgı almak için aramıştım 8500 demişlerdi ama isteğe mi zorunlu mu onu demediler esenler medipol de isteğe göre kendi doktorunuz degılde operatör doktorlardan biri yaparsam 8500 demişti şuan arayıştayım uygun bi yer bulmaya çalışıyorum medıpol çok ıyı ama çok pahalı