Baymehal Aybigesrky zannetmiyorum öyle olsun aynı haftalardayız bende de çok akıntı var ama kokusuz zaten happy mom sayfasında da yazıyor 🤗 o yüzden söyledim
Selnay Aybigesrky son haftalarda akıntının daha sıvı geliyormuş bende 36. Haftadayım benimde öyle ama bende geçmeyen enfeksiyon problemide var için rahat etsin istiyosan yinede gidince doktorunla konuş
Aybigesrky Selnay pazartesi yi beklesem gec kalmis olurmuyum kontrolum var o gun aşırı gelen bi akintim yok ama
Papatya24 Aybigesrky Aynı akıntı bende de vardı sonra kaşıntı da başladı hatta mantar enfeksiyonundan sanırım doktor fitil krem falan vermişti onları kullanınca geçti benim de her gün kaç kez bir anda geliyordu korkuyordum
[silindi] Bende de arada oluyor ama doktorum sık sık çamaşır değiştir ve her lavaboda sonra mutlaka yıkan mantar olabilir demişti. Çok şükür bili çıkmadı ama onun için fitilde veriliyor
Aybigesrky [silindi] benimde hamilelikten once yikamaktan mantar olmustu asiri islakliktan umarim oyle bisey degildir
kaderbylozturk Aybigesrky benimde akıntım habire su gibi beyazın yanları 31 haftalık bende ama bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksıyonu var oyuzden olabılır belkı dedıklerı gibi bayadır oyle geliyor cünkü akıntım su sızdırıyo olsa doktor suyun azalmıs derdı illaki 4. Ayımdan beri var
findiklibadem Ayfertufan bende de su gibi akıntı olmaya başladı aynı haftalardayız, hatta günde dört bes kez değişiyorum o ıslaklık yüzünden ama dr kontrol etti bi sıkıntı yok dedi demekki normal bu haftalarda, sizde bi kontrol ettirin ama her bünye farklı
Dlanoglr Aybigesrky benim de şuan öyle ara ara oluyor gün içinde bşr kaç defa bugğn kontrolüm vardı bebeğin suyu iyiydi doktor bu durumu doğuma hazırlık aslında son ay böyle olmasını isteriz dedi
Papatya24 Aybigesrky Onu bilmiyorum ben daha 20. Haftadayım ama zaten fitil bile 5-6 tane bir şeydi önlemini alırsanız bir haftaya geçer doktorunuza danışın isterseniz
siriniko2511 Bu haftalarda gayet normal. Ben de bazen acaba suyum mu sızıyor diye endişeleniyordum doktora sordum suyumda bir sıkıntı yok doktor vajinal enfeksiyon olabilir o da problem değil dedi.