Aybigesrky Kizlar 35. Haftadayim beyaz akıntım hep vardı az az doktor sorun görmedi ama bi kaç seferdir beyaz akıntı etrafında saydan su gibi sivi geliyo bi miktar üşütmeden olabilirmi grip olmuştum pazartesi kontrolüm var doktora gitmelimiyim daha erken?
Ayfertufan Aybigesrky Vallahi benim de aynı hatta bazılarının sızıntı şeklinde gelirmiş suyu o yüzden bazen çok korkuyorum
Baymehal Aybigesrky son aylarda normalmiş enfeksiyondan kaynaklı kokmuyorsa korkma suyun da enfeksiyon gibi gelmez zaten pırt diye oatlar hissedersin 😂🤗
Aybigesrky Cerennceren sizinti bile olsa su icerek dengeleyebilirmisiz en azindan bu durum varsa suyu bol ic canim
Ayfertufan Cerennceren 36 Haftalık hamileyim bende evet tam olarak dediğiniz gibi üşüttüm mü diye düşünmüyor değilim birazda
Cerennceren Aybigesrky sızıntı olduğundan da emin değilim ki beyaz akintiyla biilte ıslaklık oluyor anlayamadım
findiklibadem Ayfertufan bende de su gibi akıntı olmaya başladı aynı haftalardayız, hatta günde dört bes kez değişiyorum o ıslaklık yüzünden ama dr kontrol etti bi sıkıntı yok dedi demekki normal bu haftalarda, sizde bi kontrol ettirin ama her bünye farklı
berceste5155 Aybigesrky bende koku yanma hiç yaşamadım ama enfeksiyonu 9 ay boyunca çektim suyla akıntı aynı anda geliyordu birden ıslaklık hissediyordum sadece
kaderbylozturk Aybigesrky benimde akıntım habire su gibi beyazın yanları 31 haftalık bende ama bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksıyonu var oyuzden olabılır belkı dedıklerı gibi bayadır oyle geliyor cünkü akıntım su sızdırıyo olsa doktor suyun azalmıs derdı illaki 4. Ayımdan beri var
Baymehal Aybigesrky zannetmiyorum öyle olsun aynı haftalardayız bende de çok akıntı var ama kokusuz zaten happy mom sayfasında da yazıyor 🤗 o yüzden söyledim
Aybigesrky berceste5155 buda olabilir o zaman canim son aydayiz enfeksiyonda epey sorun olur sanirim😔
Nlfr123 Aybigesrky 36haftalıgm bnmde öyle pazartesı doktora gıdıcem sorucam ıdrar yaptırdım temız cıktı ama bakalım