Ceyda76 Neglib bakalım cnm yarında test vereyim kadın doğum doktorumda bu sehrın dışında onla görüştüm gıdecegım ona bu hafta
Ceyda76 Mervetnl bakayım ona canım çok sağolun ıhtıyacım olacak bu süreçte bellı kı desteklı demırlı olanlar aşırı skıyor ya
Busegul01 Esku Hadi bakalım İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin canım güzel haberi alırsın İnşAllah bekliyoruz 🥰
Ceyda76 Neglib keseyı görmeden bısey dıyemem dedi 11gun vermıstım kanı 2000olunca keseye bakmaya çağırıyor yarın tekrar vercm artış var mı dıye
Busegul01 Ceyda76 Canım senin değerine göre 2000 e yakın çıkar diye düşünüyorum yarın Bakalım İnşAllah 🥰
Ceyda76 Busegul01 ay ınsallah zaten doktorum sehır dışında gıt gel bıtmıyor kesede 7-8haftada gören de var yarın kan vercm bakalım
Esku Neglib sabah dan beri kan vermek için uğraşıyorum yapmıyıruz diyor aciller özeli aradım haftasonu yapmıyıruz dedi oda
Busegul01 Ceyda76 canım ben keseyi 6. Haftada kalbinide 7. Haftada duydum ama dediğin gibi belli olmuyor şuan senin en son adet tarihine göre kaç haftalık 4 mü
Neglib Esku hm bnde doktoru aradım bugün hastanede değilim ddi bnde yarın gidecem çok merak ediyorum 😑😑🤲🤲🤲
Esku Neglib bende öyle dayandım dayandım arkadaşlarım da ısrar etti çok yapsana yapsana diye yapim bi dedim beklicektim yarını 😊