• Gebelik
  • 36 haftalık olan hamişler bakarmisiniz 🙈

Sahranr en çok wc kısmına mutluyum 😄 kan ilacı bende çok kabızlık yapmıştı şimdi rahatlıyor sanki vücudum. Sağlıkla alalım bebişkeri kucağımıza inşallah. İnsan korkuyor işte böyle bilmediğimiz şeyler her an tetikte 🙈 hepimiz için hayırlısı olsun canım çok sağol ♥️

Soruyorumm bana da nasıl düşünüyorsun doğumu diye sordu sezaryen olursa 20-22 ekim olur dedi ama ben normal istiyorum ama yine düşüneyim dedim şimdilik sorun yok zaten haftaya kontrolde konuşcaz normal diyeceğim. Bir sorun yoksa sizin doktorunuz da normalden gider heralde ya da siz belirtirsiniz nasıl istiyorsanız 🌸

duuyqquu doktorum direk haftaya gel gün belirleyelim dışarda daha mutlu olacak diyor ben normal istedğimi söylemiştim ama o böyle söyleyince eşim de duydu riske atma sezeryan ol doktorun bildiği vardır diyor salıyı bekliyorum bakalım ne olacak aslında 22.10.22 cok güzel tarih ama içimden bi ses o kadar beklemez diyo 38+6 oluyor

Soruyorumm bizimde salı günü kontrol 😊 ben doktorumu seçerken normal doğum yanlısı diye seçtim o da geçen hafta bana tercih sununca şaşırdım aslında hiç sormadan direk normalden gider diye düşünmüştüm. Eğer bebişte,suyunuzda çatınızda sorun yoksa aslında en güzeli normal. İlerisi için biz sıkıntı çekmiyoruz yürüyerek bebişimizle doğumhaneden çıkarız normal doğumda 😊 normal istiyorsanız eşinize de güzelliklerini anlatabilirsiniz. Ama normalde sorun olcaksa bende hiç ısrar etmem önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı bence 🙏🏻

duuyqquu nasip dedim artık ben de korkuyorum normal derim sonra bi şey olursa vicdan azabı cekerim hep Allah korusun

Soruyorumm allah korusun sağlıkla gelsinler güzel düşünelim 👼🏻😊 hayırlısı olsun şimdiden ♥️

Seymoshh evet bende 36. Haftada 2550 çıktı. 2 haftada 100 gram almış. Eğer tamamen dursaydı alalım dicektim ama ilerleme var o yüzden almayalım dedi. Gelişimi tamamen durunca alıyorlar

Sahranr 35+1 de kontrole gittim 2700 dü doğuma daha var dedi çatı muayenesi yapmadı bile

36+5 iz bizde 2600 dedi ufak bir bebek dedik boyu 45cmmiş biraz kısa gibi dedi endişelendirdi pazartesi gideceğim bakalım tekrardan