Semilk05 Fztozgetsn rabbim yardımcınız olsun inşallah bu durumdan en az etkilenerek kurtulursunuz 🥹🙏🏻
Fztozgetsn Ceren67 çok fazla anneci annesine gidip gelmediğim için hamileyken bile üzerime yürüyor her gittiğimde annesi laf soktuğu için gitmekte istemiyorum kendisi de benim ailemle görüşmüyor ama artık en son annen bu eve gelmeyecek demeye kadar saygısızlaştı annem zaten gün içinde uğruyor onu görmüyor
incii0804 Fztozgetsn bizim olayımız da aileden kaynaklıydı sizin gibi 1,5 yıl evli kaldım çözemedim çözümü boşanmakta buldum
Ceren67 Fztozgetsn bence bunu takmayın bırakın gitsin bi kere evleniyo insan sinirle karar vermeyin barışın ailesini hep alttan alın ne olacak bi kaç seneye kadar emin olun o anneye gidip gelmeler azalacak ne boşanması arayın konuşun barışın
incii0804 Fztozgetsn yok çünkü hemen evi boşaltıp dava açmıştım ben daha öncede çok fazla kavgalarımız olduğu için tamamen bitirdiğimi söylemiştim ayrılırken
Fztozgetsn incii0804 doğumdan sonra ne yapacaksınız ? Ben 10 gündür annemin evindeyim arama sorma pişmanlık yok üstüne hala kendini haklı görüyor bu süreci nasıl atlatıcam bilmiyorum doktor muayenelerine tek gidiyorum kendimi çok boşlukta hissediyorum
Gizemkly Fztozgetsn canım çok geçmiş olsun anen eşlik etsin sana. bazen tek olmak birisiyle olmaktan çok daha iyidir önünde bebeğinle daha duygusal dönemler olucak o dönemde böyle kötü seyler yaşaman duygusal acıdan daha cok etkilerdi ki sen sana yapılan haksızlıga hamileyken daha iki aylıkken göğüs germişsin inanıyorum ki herşeyle baş ediceksin
incii0804 Fztozgetsn doğumdan sonra da ailemin evinde çocuklarımla yaşamaya devam edicem. Bizde de hala kendini haklı gördüğüne dair duyumlar aldım pişmanlık yokmuş gibi ama için için kendini yediğine eminim ayrıca muayenelere bende tek başıma gidiyorum genelde her tek gidişimde biraz daha güçleniyorum ona olan öfkem ve nefretim artıyor çocuklarım için ayakta kalmam gerektiğinin farkına varıp daha da yere sağlam basmaya başladım. Ben üzüldükçe çocuklarımda karnımda üzülüyor bebeğinize bunu yaşatmayın
Fztozgetsn Ceren67 herhangi bir özür dileme yok kendini haklı görüyor annesi için beni sürekli eziyor ben çalışan bir insanım ve sen çalışırken çocuğa annem bakacak benim istediğim gibi yetişecek gibi baskılar yapıyor senin derdin nafakaymış ondan çocuk yapmışsın diyor bana daha dava bile açılmamışken
GoktugAlp Bi şans daha verilmeli bnce bu yuvaya baban gilde rahat edemeyeceksin tecrübe sahibi olarak söylüyorum ailen bi yere kadar sonra her hareketin batacak onlara orda da mutlu olamayacaksın çocuklu anneler aile evinde sığıntı gibi yaşıyorlar
Ceren67 Fztozgetsn sinirle söylenen sözler inanki alttan al boşver annesi baksın biraz inanki takma farket sana küfür ediyor o küfür edince sen öyle mi oluyorsun bi süre herşeyi alltan al ne derlerse tamam de bi süre sonra omlar geri çekilecek bunun için asla evliliğini bozma
incii0804 Fztozgetsn evet üstelik gebeliğim ikiz ama kurtarılabilecek bi evlilikse kurtarın bitirmeye karar vermek çok zor bi süreç
Fztozgetsn incii0804 kurtarmak için bir çabası yok çabası olmadıkça kendi kendime dönmek istemiyorum daha önce de çok huzursuzluklar yaşadık ama ben affedici oldum hep ben affettikçe üstüme geldi her defasında şu an da ailem de onunla barışmamı istemiyor barışırsan bizi kaybedersin diyorlar o da zaten çocuğu nafaka derdiyle yaptın vs tarzında konuşmalar yapıyor özür dilemesi gereken yerde
incii0804 Fztozgetsn canım benim ailemde asla barışmamı istemiyor ve barışırsam gerçekten bana sırt dönerler bende de olay öyle. Şöyle bi gerçek var ama benim ailem dünyanın en iyi ailesi olabilir bana asla fazlalıksın gibi bi muamele yapılmıyor ama ne kadar olursa olsun bi yerden sonra sen kendini ve çocuğunu fazlalık olarak görüyorsun. Ayrıca bana da dediler nafaka için tazminat için para için çocuk yaptın diye kulağını tıka böyle şeylere insanların dili herşeye dönüyor maalesef ki
incii0804 Fztozgetsn biraz zaman tanıyın 10 gün böyle bi karar için çok kısa bir süre öfkeniz biraz dinsin ve mantıklı düşünmeye başlayınca karar verin
ozlem_d Ben doğum yaptıktan sonra ayrildim evden aileme geldim. Cabasi yoksa kafaniza da koyduysaniz ayrilin derim. Bizim de bi suru sıkıntımız vardi ama cabasinin olmadigini görünce umudumu kaybettim ve ailemin yanina dondum.