Babies16 Sma gun icerisinde oynanamalar oluyor labaratuarda farkedebiliyor.amaburada keisn olan bisey var cumadan buzamana artma deil dusme olmus.dr nz hakli gibi duruyor zaten mudaheleye gerek yoksa kendiliginden atar vucut ins
Yesimalmila Samsunn55 benim de 600 lerde görüldü kesem. doktorum bunu görmek doktorun tecrübesine bağlı ben tecrubelerime dayanarak gördüm normalde gorulmez dedi. yani görülebilir bazen 😊
Esrarslan Samsunn55 ben de önceki hamileligimde değerim 544 ken görmüştüktü baya keseyi olabilir böyle şeyler değere çok takılmaya gerek Yok felan demişti doktor
deletedmom6295 Sma doktorlar hep aynı yere yaptırım derler genelde kaboratuvarlar arası çok fark oluyor. ben sağlık ocağına tsh ölçtürdüm aynı gün baka yerde ölçtürdüğümde biri 0.8 diğeri 1.2 idi
ebrarmom08 Sma ben düşük yapıyorum hastaneden geliyorum sagliksizmis dedi doktor hayirlisi boyleymis demekki insallah seninki tutunur sana 😔😔😔
Sma ebrarmom08 herhangi bir ağrı hissettiniz mi? Ve nedn olabiliyormuş? Doktorunuz hemen gebe kalabilirsniz dedi mi🙏🏻
Samsunn55 ebrarmom08 çok geçmiş olsun hiç üzülme Rabbim böyle sağlıksız gebelikleri attırıyor vücudumuzdan. Yoksa bu dünya sakat sağlıksız çocuklardan geçilmezdi
ebrarmom08 Sma evet kan pıhtıları geliyo ultrasonla bakldi hala parcalar var denildi agrim cok fazla var benim icin regl agrisinin daha siddetlisi karin agrisiyla basladi dikkat et derim
ebrarmom08 Sma tabiki gebe kalablrsn dedi bu kadar kalmissn tekrar neden kalamayasin uzme kendini dedi 😢