Yldzkpcc 32+2 yim. 8 kilo aldım. Bana biraz az geliyor. 😕 Sizler 32 hafta kaç günlüksünüz ve kaç kilo aldınız başından bu yana acaba ? 😮
uraz_ve_annesi- Yldzkpcc hamileliğim boyunca 8 kilo aldım arkadaşım hamileliği boyunca 3 kilo verdi önemli olan bebeğin kilosu sizin değil
Fatovebebegi Yldzkpcc 32.haftadayım asırı mıde bulamtım vardı benım o yuzden kılo bıle verdım snr kg almaya basladım ıkı kg almısım doktor da suyum fazla dedi bı hafta dıyet yaptım daha da fazla yapamadım zaten yıyemıyorım suan suyum sınırda
Deletedmom_8 Esra3177 kız o nasıl oluyor ? Sen kilo almasan bile karnın çıkıyo göğüs büyüyo o bile ağırlık yapıyor tartıda karnında mı çıkmadı 😂
Aksakal1907 @Yldzkpcc 33+1 oldum bugün kontrolüm vardı bende 8 9 kilo aldım doktorum kilo alımın gayet güzel fazla kilo almamışsın yerinde kilon dedi bebeğim de 2218 gramcık 🤭🥰 onun kilosu da iyi dedi zaten günü gününe gidiyor çok şükür ki
Aksakal1907 @Esra3177 bunu nasıl başardınız 😄 kilo verenide duydum ama hiç kilo almayanı duymamıştım maşallah 🧿
Esra3177 Aksakal1907 çok şükür ya bilmiyorum ki bebeğimin kilosu da iyi bir hafta önden gidiyo çok şükür 😉 heralde benim yediğim direk cocuğa yarıyo bana kilo yapmıyo
Kbra5434 Yldzkpcc 32+3 üm yaklaşık 11 kilo aldım🥺 Zaten zayıf bi yapıda da değildim o yüzden çok takılmıyorum sonuçta aldığımız tüm kilolar yediklerimiz değil. Yeter ki iyi olalım kilo elbet verilir
Deletedmom_8 Yldzkpcc 32 bitiyor bugün. 33 olacağım. Sadece 4 kilo aldım. Önemli olan bebeğin gelişimi. Sonuçta biz kilo aldıkça bebek gelişiyor kilo alıyor diye bir olay yok.
Adamiranin__annesi Hiç almadim hatta verdim ama zaten fazla zayıf değildim ondan olablir 2 3 vermiş görünüyorum normalde metabolizmam hızlı dgl hamileyken hızlanıyor bnmki