36 gün önce sezaryen oldum. Bi kaç gündür kanamamın rengi değişti ve kanamam tam bitti diye düşünürken geri arttı adet kanamasına benziyo ama bu kadar erken regl olmam mümkün mü emziriyorum. 2 gün önce doktor randevum vardı bi terslik yoktu. O gün kanamamın değiştiğini fark etmediğim için sormadım

b0ncuk bende 1 aydır sezeryan olmuşum 2 hafta hafiften kanama vardı ve kesildi şimdilik.
    Birde 1 aydır sezeryan yerim aşırı ağrıyor göbeğim felan bastırınca sanki kopuyor gibi sizdede oluyor mu bu durum

Canim normal bence benim ilk oğlumda tam kirkimiz çıktı 4 gün snra adet oldum bend emziriyosum ayrıca nirmal yani bizde kirikbasi derler öyle olduğunda süt korumuyo derler zaten korumadigini biliyoruz ama 🤣😇

b0ncuk iki doğumumda 50/52 günde regl oldum kırkım çıktıktan sonraki hafta yani
        Şuan 20 gündür doğum yapmışım ara ara lohusa kanaması devam ediyor bakalim bunda ne zaman regl olurum

Elifffyusa evet canım haklısın çevremdekilerin hep geç oldu da o yüzden bi anormallik mi var merak ettim😄

b0ncuk sadece ameliyatta kan kaybim çok olmuş dikişlerim sıkı sert dikilmiş acaba onun etkisini bu kadar zorlamam 5 kiloluk şu kaldıramam