36 gün önce sezaryen oldum. Bi kaç gündür kanamamın rengi değişti ve kanamam tam bitti diye düşünürken geri arttı adet kanamasına benziyo ama bu kadar erken regl olmam mümkün mü emziriyorum. 2 gün önce doktor randevum vardı bi terslik yoktu. O gün kanamamın değiştiğini fark etmediğim için sormadım
Sezaryenden sonra regl
b0ncuk bende 1 aydır sezeryan olmuşum 2 hafta hafiften kanama vardı ve kesildi şimdilik.
Birde 1 aydır sezeryan yerim aşırı ağrıyor göbeğim felan bastırınca sanki kopuyor gibi sizdede oluyor mu bu durum
Canim normal bence benim ilk oğlumda tam kirkimiz çıktı 4 gün snra adet oldum bend emziriyosum ayrıca nirmal yani bizde kirikbasi derler öyle olduğunda süt korumuyo derler zaten korumadigini biliyoruz ama 🤣😇
Kubra_miray_szr bastırınca hafif ağrı oluyo ama aşırı değil çok mu zorladınız acaba eğilip kalkarken ya da ağır mı kaldırdınız
Elifffyusa evet canım haklısın çevremdekilerin hep geç oldu da o yüzden bi anormallik mi var merak ettim😄
b0ncuk sadece ameliyatta kan kaybim çok olmuş dikişlerim sıkı sert dikilmiş acaba onun etkisini bu kadar zorlamam 5 kiloluk şu kaldıramam
Kubra_miray_szr o yüzden olabilir o zaman bence çok geçmiş olsun
b0ncuk çok sağol 🤗🤗❤❤