Nskyhn bende star medicaya geçmeyi düşünüyorum ne zaman doğum yaptınız acaba ? Ücret hakkında bilginis var mı
Tekirdağ yaşam hastanesi
gunesx kaç gece kaldınız hastanede hemşireler flan nasıldı ilgilendiler mi özellikle benim ilk gebeliğim emzirme konusunda vs destek oldular mı
Melek-yzn1 benimde ilk bebeğim ben 2 gece kaldım il dışından geldiğimiz için öyle kalmak istedim yani belki 1 gece de kalınıyordur ama ben iyiki 2 gece kaldım diyorum ben hemşirelerden orda çalışan yardımcı ablalardan aşırı memnun kaldım çok korkmuştum ilgilenmezler diye hep hemen geldiler benim odam hemen yanlarıydı 123 numaralı oda bence hemşirelerin olduğu yere yakın seçmelisin oda tutacaksan benim için çok iyi oldu ne zaman bişi sorsam çağırsam hemen ilgilendiler çok iyiydi yani emzirmek için çok çağırdım hep yardım ettiler çocuk doktoru gelip kontrol etti işitme testi vs yapıldı korkarsam hemen konuşup sakinleştirdiler ve gerçekten korkulacak bişi yokmuş onu farkettim benimle ilgilenenler hep dürüst davrandı ve bence emzirme konusunda odaya çağırıp yardım almak çok iyi ve gerekli oluyor bildiğin emzirme eğitimi aldım gibi hissediyorum sağılsınlar ben çok memnun kaldım şansım güldü umarım seninde öyle olur 💗
Zeynepsari34 15 Eylül de yaptım 6500 verdik
gunesx ohh çok rahatladı benimde içim çok sağolunnnn💖 bende hep bunları düşünüyorum nasıl olcak nasıl gitcek tecrübesizlik işte 🥺 yaaaa bizde odalara baktık 123 ü eşimde bende çok beğendik evet hemen yakında hem. Sanırım bizde o odayı tutucaz ne kdar önceden tutmuştunuz siz odayı
Melek-yzn1 ben tarihim belli olur olmaz tuttum oda gerçekten rahattı yarı süit ama gayet büyüktü ve o perde çok iyi oluyor giren çıkan çok olursa çekip öbür tarafta rahat hareket edersin ben emzirirken giyinirken yatarken falan rahat ettim bide biraz süsledik oda harika oldu ve çok ferah denize bakıyor ya ondan seçtik 💗
gunesx fotoğraf var mı nasıl süslediniz acaba bizede fikir olurrr evet denize bakıyor çok güzel gerçekten
Melek-yzn1 canım fotoğraflar var ama bir ara yüklerim olur mu indirmem lazım fotoğrafçıdaydı telefona almam gerekiyor diğerleri çok güzel çıkmamış örnek olarak kapıya tül yıldızlı böyle ipli bişi ve isim yazan kapı süsü taktık bu baby yazan kutular var üst üste konan onlardan koyduk bide bi kutunun kapağını açıp uçan balon bağladık kutudan çıkıyor gibi süs verdik sonra masayı süsledik o kafamıza göre yani ben kurabiye çikolata hediyelik şerbet vs koydum masa örtüsü koydum örnek atarım sonra zaten bi indireyim masanın üstüne duvara çift taraflı bant ile hello baby gibi bi yazı yapıştırdık bu balon takılan standlarda aldım odaya koydum balon taktık bide yatağına tül ve örtü falan taktık bide isim yazılı takı yastığı koyduk canım böyle hatırlıyorum ben atana kadar bile gözünde canlansın dedim 💗
gunesx canım çok sağol 💖 odayı süsleme fikri benimde aklımdaydı hemen hemen benzer şeyleri düşünmüşüz çok teşekkürler 💖