Bebekliannee aybarsaybuke ya evde test var aslinda 1 buçuk senedir bu test var Kızım vardı korku ile almıştım sonra adet oldum kullanmadım. İçimden dedim 2.cocugu bu testle öğrenicem öyle kaldırdım onu
2206minik @Kivircikkuala her doktorun dediğine inanma iyi düşün Domtor Mehmet Fatih karslı var omun takviye ilaçlarını alıp kaç kişi tüp bebek de sonuç alamamış o takvileyelerle hamile kalmış bir bakın araştırın derim rabbim en kısa zaman da kucağınızı doldursun inşallah 🤲🏻
Eminesray Deletedmom_85 ben iki senedir bekliyordum, rahim filmi sonraso bir tüpümün tamamen tıkalı olduğunu öğrendim amh değerimde düşüktü. Çok stres yapıyordum, ne zamanki kafamdan attım düşünmedim ozaman gebe kaldım stres yapmayın lütfen:)
Bebekliannee Testi yaptım. Testin son kullanma tarihi bu aymis. Ondan tam belli olmuyor 10.2022 yazıyor
Evlatlarimcanim Elzel17 Ben bu sabah elendim arkadaşlar 😂 çatır çatır kasıklarım ağrıyor regl oluyorum 😂 Umarım sizler hayırlı haberler alırsınız ❤️❤️
Mfyy Zln2152 benim adete 5 gün kala 94 çıktı beta ama af edersin çamur gibi akıntım var inşallah kimyasal olmaz