Melisasmommmm Benim kanamam artdi,akıntı diğil sulu geldi galiba adet olucam, adetim 23 olmaliydi aslında, hep arkaya atardı, şimdi öne atıcak gibi
Bebekliannee 2206minik ya bugün benim normal akıntım geliyor acaba adetin habercisi mi yoksa gebeliğin mi anlamadım. Genelde adete yakin kuru olmuyormuyduk. Öyle uzayan alintim yok ama peceteyle sildikce geldi . Kafam karıştı. Adet hissi de var devam yani aynı
Kivircikkuala Merhaba Kızlar benim de 26 ama hiç beklemiyorum pozitif sonucu . Çünkü 5 ekimde rahim filmi çekindim ve iki tüpümün de tıkalı olduğunu öğrendim . film ile açıldı.14.10 yumurtlama gördüm 08.10-10.10-12.10-13.10-15.10 değerlendirdim. 15 inden sonra ara verdik çünkü eşim 18 inde test verecekti bugün sonuçları aldık düşük çıktı moralim bozuldu
Kivircikkuala aybarsaybuke Hayırlısı olsun tubisim benim eşimin de sonucu düşük çıktı konu açtım sperm testi ile ilgili 😏
aybarsaybuke Kivircikkuala evet kuzum baktımda biraz dusukluk var gibi ama ben spermden cok anlamam inşallah sizi zorlayacak bi durumda değildir hakkımızda hayırlısı olsun. Adetin 2.günü doktora gidicem ilac için sonrasında burayı silicem hamile olana kadarda dönmeyi düşünmüyorum. İnşallah döndüğümde hamile kalmıs olursun 🙏
Kivircikkuala aybarsaybuke İnşallah tubisim sende güzel haberlerle gelirsin ❤️ Ben umudumu kaybettim ama zor olacak heralde o yüzden bakmayı da bırakacağım takibi de oluruna bırakacağım
aybarsaybuke Kivircikkuala uyanıyorum forum uyuyorum forum psikolojim bozuldu sanırım. kimyasala gebeliğe kadar forumdan haberimm yoktu ve ben korunmayı bıraktıgım ay kimyasal geçirmiştim. Yani kafamızın dağılması lazım büyük ihtimal çatlatma iğnesi vs uygulayacak doktor bana ama kafamda sürekli acaba bebek var mı dusuncesini silicem
aybarsaybuke Kivircikkuala sana tavsiyem sende öyle yap yani spermi ne kadar kötü olanlar var hamile kalıyor
Elzel17 Merhaba kızlar nasilsiniz bat 21 di fakat ben de 14 regl oldum tüm hormonlarim bpzuk qaliba artik buraktim bekleme islerini zaten eşimin de sperm deyerleri çok düsük çıktı
Bebekliannee @2206minik Elzel17 @Zln2152 @aybarsaybuke kızlar ben bugünde adet olmadim ve çok yürudum bugün normalde bu tempoya olmam lazımdı. Yarın test yapsam mı pazartesiyi mı beklesem. Yarın 29.gun olacak ?
Mayahanim Elzel17 Benimde bat yarın sağ göğsümde ağri gibi bir sey oldu sabahleyin . Gecen ay ovulasyon testiyle yumurtlama ve catlama gormustum degerlendirdik ama regl olmustum 😢 1 senedir evliyiz Allah’a her gün dua ediyorum valla 😢
2206minik @Bebekliannee bence yap derim varsa kesinlikle çıkar zaten ki olmasa da adet olurdun illa ki sökülürdü
Kivircikkuala Merhaba kızlar benim de 26 bat . 14.10 da yumurtlama oldu ama test yapmıcam zaten regl olurum doktorda eşimin test sonucuna göre tüp bebek olmadan hamile kalamicamı öğrendim