Elzel17 İnanırmısımız kızlar doktor bi sürü ilac yazdi insallah bu ay tutar Rabbim sağlıklısını nasip eder
aynenkezoaynen Tugcezeynep89 aynıyız benimde 14 ekim😂 şimdi çıkmaz sanırım en erken 4 gün önceden belli olur
Tugcezeynep89 aynenkezoaynen tamam haberdar kalalım , çok sıkıcı beklemek ben erken gebelik yaptım ama çıkmadı sanırım bende yok bu ay 🥺
Bebekliannee Elzel17 ayy iyi ki bu postu gördüm tek değilmişim … 22 -23 Ekim adet tarihim. Yarın ovilasyon testi yapacağım. Yaaa birşey sormak istiyorum en son sali günü ilişki oldu. 8.inde yumurtlama görünüyor. 4.gecerse eğer sperm kalitesiz mi oluyor.
Bebekliannee 2206minik hahah her yerde sen 😀 kaderim misin. Benim eşimde nöbetçi o günler yumurtlama da aynı.. bu ay ilimizden biri hamile ciksinda kurtulalım 😂
aynenkezoaynen Tugcezeynep89 dayanmaya çalış yapma ben adet geçmeden test yapmayı düşünmüyorum çok yaptım hep hüsran oldu
Tugcezeynep89 aynenkezoaynen evet ya benimde öyle oldu 3 ay önce düşük yaşadım şimdi bekliyoruz bakalım rabbim nasip etsin inşallah
2206minik @Bebekliannee kız yine sen sürekli seninle karşılaşıyoruz şimdi fark ettim geçen ay bir kadınla böyle sürekli karşılaşıyordum baya baya sohbet ettik o hamile çıktı şuan hamile bu ay da sen olursun inşallah 🌸
[silindi] Deletedmom_85 Rabbim bu güzel günün hürmetine en yakın zamanda sana o güzel haberi duymayı nasip etsin🤲🏻🌸❤️
Elzel17 Ah evet kızlar ınanırmısınız bak kendı kendıme söylüyorum kı bu ay vaktimden gecınce yapıcam ama dayanamıyorum 🥺3-4 gün kala yelkenlerı suya ındırıyorum ama kı kızlar bende 2 cızgı oluyor sonrasında regl oluyorum malesef