Bebekliannee Elzel17 ayy iyi ki bu postu gördüm tek değilmişim … 22 -23 Ekim adet tarihim. Yarın ovilasyon testi yapacağım. Yaaa birşey sormak istiyorum en son sali günü ilişki oldu. 8.inde yumurtlama görünüyor. 4.gecerse eğer sperm kalitesiz mi oluyor.
Elzel17 Deletedmom_85 öyle deme canim bizde bi ihtimal belki tutar beklemekten yorulduk Allahim nolur nasip et🙏🏻❤️
[silindi] Deletedmom_85 Deme öyle🥹Ağustos ayında doktorum bir tane bile yumurtan olgunlaşmamış demişti..9 aydır uğraşıyorduk🥹Aha sorun bendeymiş dedim aman be dedim saldım.Eylül ayında hamileliğimi öğrendim 🌸Ama asla umudumu kesmedim her zaman her aklıma gelişinde dua ettim içten❤️Rabbim nasip etti çok şükür 🤲🏻Rabbim seninde kucağını en yakın zamanda nur topu gibi bir bebekle doldurur inşallah🌸Kafandan sil ve sürekli dua et🌸
Elzel17 Deletedmom_85 ben 11 aydir evliyim canim evliliyimin ilk ayinda hamile kaldim 3 aylik maalesef kalp atimi durdu aldirmak zorunda kaldim martdan bu yana bekliyorum🥺
Mrsfly Hellöööö kızlar, Bat 19-20, ovaluasyon takibi yapıyorum ama bu ay yumurtlama olmadı gibi.. bekliyorum amaaa çok umudum yok.
Deletedmom_85 [silindi] Canım ya 🥲 teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ inşallah ya Allah’ım o haberi aldığımı hayal bile edemiyorum. 13 aydır bekliyorum,😔 hayırlı olsun gözünüz aydın olsun bu arada 💐
Mrsfly Deletedmom_85 canım ben nisandan beri uğraşıyorum temmuzdada gebe kaldım ama maalesef 9 haftalıkken düşük ve kürtaj yaptım. Üstünde 30 uncu gün regl gördüm şimdide işte aslında normalde 10-14 gün arası yumurtlarken şu anda hala tık yok 17inci gündeyim. Biraz da endişeliğim düşükten sonra böle olunca ama işte aman ne bilim çok karışık mevzular. Sende durumlar nedir?
[silindi] Deletedmom_85 Rabbim bu güzel günün hürmetine en yakın zamanda sana o güzel haberi duymayı nasip etsin🤲🏻🌸❤️
Eminesray Deletedmom_85 ben iki senedir bekliyordum, rahim filmi sonraso bir tüpümün tamamen tıkalı olduğunu öğrendim amh değerimde düşüktü. Çok stres yapıyordum, ne zamanki kafamdan attım düşünmedim ozaman gebe kaldım stres yapmayın lütfen:)
Deletedmom_85 Mrsfly 13 aydır deniyoruz. Maalesef ben hiç gebelik elde edemedim. Yumurtalık rezervim düşük çıktı yaşıma göre. Hsg çektirdim 3-6 ay daha denicem. Hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş hsg sonrası. Olmazsa tüp bebek dedi doktor 😔
2206minik @Elzel17 bat 22 yumurta a yarın ve cumartesi çöl bekledim bugünü ama eşimi gece nöbetine yazmışlar şansın böylesi gün boyu fa uyanmaz bu ay ilk elenen ben oldum🤓
Bebekliannee 2206minik hahah her yerde sen 😀 kaderim misin. Benim eşimde nöbetçi o günler yumurtlama da aynı.. bu ay ilimizden biri hamile ciksinda kurtulalım 😂
Mrsfly Deletedmom_85 umarım tez zamanda sağlıkla olur canım. Evet benimde bir arkadaşım var hsg den sonra ertesi ay hamile kaldı şimdi 2 cocuğu var :) ya imtihan işte kimi hamile kalıyor düşük oluyor bidahakine olcak mı diye korkuyorsun, kiminin de olmuyor uğraşıyor.
aynenkezoaynen Tugcezeynep89 aynıyız benimde 14 ekim😂 şimdi çıkmaz sanırım en erken 4 gün önceden belli olur
kalbiminpariltisi Tugcezeynep89 benim de bat 12 zor tutuyorum test yapmamak için yapmıcam adet günüm geçerse yapayım yoksa negatif olunca diyorum boşuna test aldın ne gerek vardı diye
boymomyz Elzel17 benimle aynı şeyleri yaşamışsın 🙄 bende evlendim kaldım 8 de kaybettim 9 ay olcak kaybedeli ve evleneli bu ay 1 sene olacak hala kalamadım canım